Aici! Anunturi! Vanzari/cumparari! Timisoara " nu faceti alt topic"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Consola TV Lexibook.120 jocuri.Sistemul este interactiv la fel ca la Nintendo Wii.Oferta de sarbatori: 40 ron.......
    Attached Files

Comment

• Cotiera Logan Autospeed 39 ron.
      Attached Files

Comment

• este identica cu cea originala cotiera? Care este ultimul pret, si in ce stare e. Ms.

Comment

• E identica. Ca si la cea originala si asta crapa daca o tot ridici sau ridicata o fortezi nitel. Am avut ambele

Comment

• 37 lei.Identica cu cea originala.

Comment

• Vand urmatoarele:

Placa de baza Asus M2N (defecta cred) + Procesor Athlon 64 X2 - 250 lei;
              Netbook Samsung N-145 - 700 lei negociabil;
              3 Coolere noi, Intel pt LGA 1155 - 15 lei.
              Antena CB Sirio Megawatt 4000 + cablu - 150 lei sau 200 de lei cu magnet.

Comment

• @ karlos. O cumpar eu daca nu e fisurata etc etc

Comment

• S-a dat cu posta

Comment

• Originally posted by adimrv View Post
                    Vand stropitoare capota logan 2 tip perdea - se potrivesc 100% pe orice logan
                    Pret 25 lei setul pentru Timisoara.

http://www.loganclub.ro/forum/attach...0&d=1351952789
                    Ne putem intalni duminica in tm ? doresc si eu 2 buc ,ast rasp....

adimrv ne putem intalni duminica in tm ? doresc si eu 2 buc ,ast rasp....
                    Last edited by tm-65-mir; 16 November 2013, 21:03. Reason: Automerged Doublepost
                    sigpic

Comment

• La ora 16:00 ne intalnim la stadion, te asteptam!

Originally posted by Razvy View Post
                      Vand urmatoarele:

Placa de baza Asus M2N (defecta cred) + Procesor Athlon 64 X2 - 250 lei;
                      Netbook Samsung N-145 - 700 lei negociabil;
                      3 Coolere noi, Intel pt LGA 1155 - 15 lei.
                      Antena CB Sirio Megawatt 4000 + cablu - 150 lei sau 200 de lei cu magnet.
                      Se mai adauga un Blackberry Storm 9530 la 300 negociabil.
                      Last edited by Razvy; 18 November 2013, 11:07. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Salut tuturor.Dupa o pauza indelungata revin aici pe forum cu cateva obiecte la vanzare ce au fost pe loganu negru.Si pentru ca masina nu mai e,m-as bucura ca si urmatoarele lucruri sa nu le mai vad prin casa .Deci
                        - Stopuri logan PH1 = 475 RON
                        - Kit lupe bixenon,instalatie completa = 275 RON
                        - Mp3 blaupunkt hamburg mp 68,intrare usb,microfon = 575 ron
                        - jante speciale logan pe 15 = 275 EURO
                        Precizez ca toate produsele sunt in stare impecabila,iar jantele prezinta usoare urme de uzura obisnuite,dar starea lor generala este excelenta.Spor la cumparat 0745/266426 -cezar
                        Preturile sunt usor negociabile
                        Attached Files
                        Last edited by cezar82; 4 December 2013, 01:26.

Comment

• salut

ce et au jantele?
                          sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

• Salut
                            Jantele au ET 35
                            Numai bine
                            P.S.Pentru orice alte informatii pana vineri seara ma puteti apela doar pe 0758100963,apoi de sambata ma gasiti si pe celalalt numar

Comment

• stopurile valoreaza maxim 200 de lei si jantele maxim 500, avand in vedere ca la pretul pe care il ceri tu gasesti oz sau bbs ;)

Comment

• linistit te invit sa iti cumperi ce doresti si de unde doresti.daca ai face macar o cercetare pe net si mi-ai aduce exemple ca eu cer mult pe piesele mele,mai stam de vorba.Si apropo ma raportez la preturile pentru piesele noi,nu ma apuc sa compar mere cu pere.Si as prefera sa pun pe masina ce ar da bine,nu sa vada lumea ca se invarte sigla oz sau bbs.Dar na mentalitatea romanului pentru brand
                                Last edited by cezar82; 5 December 2013, 01:30.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google