Permise Anulate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si eu sunt de acord sa le anulezel. Am cunostinte care au luat permisul pe bani si chestia asta se vede in trafic bine.

Dar asta e. ca cei din Arges (cei care au dat bani sa il obtina) nu am nimic cu cei de acolo sunt multi in tara.
    sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Sa fie doar ceva praf aruncat in ochii electoratului?Scumpii nostrii ministrii au zis ei multe,dar nu au facut nimic.Nu va ambalati degeaba,nu-i doare gura sa urle la luna.
      Guvernele nu merita increderea noastra,a tuturor...
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Cei care au eliberat permise pe spaga au conturi babane in banci pe alte nume asa ca nu poate sa fie pus sechestru au asigurat viitorul copiii si nepotii lor.

Comment

Declaratiile astea sunt de ochii lumii. Asa cum s-a produs o ilegalitate sa ia astia permisul, faptul ca se suspenda ca asa vrea nu stiu care ministru e iar o ilegalitate. Sunt sigur ca nu se va intampla nimic.Sau cel putin nu se va intampla nimic in perioada imediat urmatoare.
          Trebuiesc dovedite la judecata. Adica o sa aiba loc un proces. In mod normal un proces pentru fiecare permis in parte .Fiecare caz are particularitatea lui.Apoi daca pierde se poate face recurs, si asa mai departe.
          Nu este asa usor .
          Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

Originally posted by bog_82_ABO View Post
            adica o sa-i anuleze permisul lui piedone, primarul de la nu stiu ce sector, care si-a luat in 2 saptamani toate categoriile?

Da . Nu ti se pare cusuta cu ata alba , din Bucuresti iti muti domiciliul in Pitesti si pe drum gasesti un permis ? Culmea , cu numele tau pe el . Asa ca te muti iarasi in Bucuresti ca nu mai are rost sa stai acolo si te costa si deplasarea la serviciu o gramada .
            B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Cum s-a mai spus. Sustin anularea permiselor obtinute fraudulos dar am mari indoieli ca va fi posibil asa ceva.
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by bog_82_ABO View Post
                adica o sa-i anuleze permisul lui piedone, primarul de la nu stiu ce sector, care si-a luat in 2 saptamani toate categoriile?
                sectorul 4

Comment

sa le anuleze la toti
                  si sa le faca si dosar
                  asa merita
                  sigpic Alexandria

Comment

azi am auzit la radio ca nu ar fi legal sa se anuleze permisele fara urmarire penala
                    pai daca nu nimeni cercetat de la cine au luat mita politistii?
                    sigpic Alexandria

Comment

parca a mai aparut si alte cazuri de permise obtinute ilegal http://stirileprotv.ro/exclusiv/stir...-rasruder.html
                      sigpic Alexandria

Comment

Working...
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google