deci are diametrul 7 cm angel eyes nu? ca vreau sa pun inele din alea, ca iar mi s-a ars un led... ma gandeam sa cumpar la 60 de ron, le pun pe masina si desigur ce mai trebuie sa nu se mai arda si scap... dragman, daca are diametrul mai mic sau mai mare, tie ti le trimit
Faruri Dacia Logan "Angel Eyes"
Collapse
X
-
Azi am fost sa cumpar ceva pentru masina si intrun magazin sa vad daca gasesc si vad pe raft "faruri tuning" aveau si modelul cu o singura lupa si modelul cu doua lupe. Am intrebat cat costa cea cu doua lupe si cand a zis pretul aproape sa rad in fata. Pentru o bucata cere 500 Ron, deci setul 1000 Ron. Pentrul pretul asta am cerut sa-mi arata pentru ca eram foarte curios si am vazut ca este acelasi far pe care se vinde aici pe forum cu 420 lei perechea si mai primesti "cadou" si un set de stopuri.
Deci cei cu faruri din astea sa aveti grija de ele pentru ca valoreaza mult.
Comment
-
Originally posted by Dragman View PostEu am cumparat niste leduri pirania superflux de calitate...o sa le pun pe alea in serie cu rezistente...daca nici asa nu merge bag inele CCFL sau beculete...poate gasesc beculete albastre...
Comment
Comment