Nu a fost o divergenta, dar nu s-a tinut de cuvant. A luat niste suporti si capace boxe de la silviu_79 care nu ii plac (din cate se poate vedea din posturile lui anterioare de pe acest thread). A spus ca le da cui are nevoie de ele. Tot pe thread i-am spus ca le iau eu daca el nu le vrea. Primesc PM de la el ca mi le da, pt ca nu are ce face cu ele si altfel le arunca, pentru ca sunt de la dezmembrari si el nu pune asa ceva pe masina. II raspund si ii dau datele de contact. Imediat apare pe thread ca a gasit un doritor pt ele. Intamplator a doua zi gasesc pe okazii.ro (scuze daca fac reclama) un anunt cu niste suporti si capace boxe de vanzare, vanzator user usr1, pret 35 lei, ora de postare fiind la cateva minute dupa ce am discutat cu el. Din poza postata se observa clar ca este vb de acele produse care nu i-au placut (zgarieturi, imperfectiuni, de fapt una din pozele postate si aici). I-am dat PM sa ma lamureasca daca mi le mai da sau s-a razgandit si sa ma anunte indiferent de decizie. Nu era nici o problema daca nu mai voia sa le dea, doar sa stiu si eu sa nu astept posta romana. Sunt ale lui, le-a platit si face ce doreste cu ele, dar repet, macar sa ma anunte ca intelegerea a cazut. Nu am mai primit nici un semn de la el desi pe forum a mai intrat. De aceea il consider neserios.
Daca doriti va dau si link-uri si print-screen cu discutiile avute.
Daca doriti va dau si link-uri si print-screen cu discutiile avute.
Comment