If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
[Vand] Xenon HID JM & GT HID - Garantie Reala 12 Luni !
HB4 mai sunt in stoc, voi verifica si daca mai exista HB3 (au fost mai putine).
Pretul pt un set HB este 370 RON / 380 RON (diferenta de 30 RON pt un SLIM este deja redusa ca promotie). Daca gasesc si HB3 in stoc, oferta mea este 700 RON ambele seturi.
Doresti asadar SLIM sau clasic ? Tine cont de faptul ca diferenta majora este doar in cazul in care dispui de un spatiu redus de montaj...asta in avantajul droserului mai mic.
P.S. Daca vrei sa fim real-time, te rog sa ma contactezi telefonic cand citesti acest raspuns, saptamana aceasta sunt "mobile" si reactia mea pe net poate fi intarziata (la fel si serviciile), multumesc !
Cum spuneam inca din primul post, marfa se ruleaza si unele produse pot fi sau nu la un moment dat in stoc.
Ceea ce vand la 300 RON sunt produsele JM HID, faza simpla. Din acestea nu am pe stoc HB3 sau 4, aduc la comanda insa cu avans 50%.
Am in schimb GT HID pe stoc, insa pretul este putin mai mare, fara a fi bixenon (care este de la 400 RON in sus, in fct de marca). Oferta cea mai buna este 350 RON pt un set, daca cumperi doua seturi.
Imi pare rau ca nu te-am putut servi mai bine, cele bune si multumesc de urari !
Oferta limitata de stocul disponibil: xenon JM HID tip bec H3 si H7 la numai 280 RON !!
Iar in al treilea rand as dori sa te intreb daca poti aduce ceva xenon si peste 55w (ceva gen 80w) si la ce pret. Mentionez ca daca le voi achizitiona nu le voi folosi pe drumurile publice, ci pentru off-road.
Am primit raspuns la mail-ul trimis, maxim 55W au in oferta.
Sper sa nu se considere un UP, pt ca nu asta s-a dorit, ci un raspuns cat mai rapid pt brioalex, multumesc pt intelegere !
Last edited by MENTOR_SQUAD; 5 May 2009, 22:33.
Reason: Automerged Doublepost
Au sosit kiturile noi de xenon marca JM HID. Toate sunt Super SLIM !
Ceea ce merita mentionat este ca sunt de generatie noua, dispun de acelasi kit complet (pe langa becuri si drosere, resp cablurile adiacente, exista soricei, suruburi, manual) si au Super SLIM, echivalentul unui telefon de dama (cu clapeta) ca marime. Si ambalajul este nou, acum mai luxos si mai atractiv si din punct de vedere coloristic cat si al modului de prezentare.
Exista deci de azi pe stoc xenon tip H4-3 (bixenon prin comutatie), H7 si cateva seturi doar H1, H3 si H11. Toate sunt Super SLIM. Tot pe stoc mai exista doar cateva seturi non-slim, tip bec H3, H7 si H4-3.
Preturile pt cele Super SLIM sunt urmatoarele:
H1, H3, H7 = 340 RON
H11 = 360 RON
H4 bixenon = 430 RON
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment