[Vand] Xenon HID JM & GT HID - Garantie Reala 12 Luni !

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

un kit de xenon pt proiectoare , H11, la ce pret ? sa`mi spui cand iti ajunge coletul.
    mersi.

Comment

In functie de tipul droserului (clasic sau slim), intre 300 si 330 ron. Ce temperatura de culoare te intereseaza ? Factura si certificat garantie.

Postez imediat ce intru in posesia transportului.

Comment

Salut ,

Care din cele 2 "culori" ofera o vizibilitate mai buna 5000k sau 6000k, in cazul cumpararii unui kit H4 bixenon, cat costa instalarea pe masina, iar dupa instalare mai e necesara reglarea farurilor ?

Multumesc si o seara placuta
        1.6 mpi cu un strop de redbull
        Respect pentru ca imi pasa

Comment

Intre cele doua, un mic plus pt 5000K, insa nu este o diferenta notabila.

Costul instalarii este de 60-80 RON.

In principiu, reglarea merita facuta, insa din practica iti spun ca nu este necesara pt ca becurile se fixeaza fest in soclu. Iar reglajul vizeaza oglinda farului, nu becul.

Cu stima,
          Doru

Comment

Domnule daca sunteti dragut sa-mi raspundeti si mie v-as fi recunoscator.

Sunt posesorul unor faruri de la Megadrive si am achizitionat o instalatie xenon de 5500K, 35W. Constat cu stupoare ca lumina este atat de proasta si ma uit frumos la becuri. Surpriza insa pe ele scrie H7, dar intra perfect in locasul de faza scurta!!!!!
            Un bun prieten are acelasi tip de far, instalatie xenon 6000K, 35W dar becuri H1 si se vede foarte foarte bine.

Credeti ca diferenta de luminuozitate este din cauza becurilor ?

Am sa fac si schimb de becuri cu el sa vad ce si cum dar v-as fi recunoscator daca mi-ati oferi o parere.
            Va multumesc!
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

In primul rand, observ ca farurile actuale ale dvs. nu sunt cele originale, intuiesc ca sunt tip lupa si deci si tipul becurilor folosite pt faza scurta/lunga difera de clasicul H4 bi-faza.

In acest caz, am o nedumerire: H1 si H7 sunt tipuri de becuri diferite, ele nu pot si nu ar trebui sa se potriveasca in acelasi soclu in nici un far din lumea asta, fie el OEM sau aftermarket. In consecinta, va rog sa-mi clarificati acest aspect.

Si acum, ca raspuns la intrebarea adresata, cauza unei iluminari defectuoase sau vizibilitati reduse ar fi de fapt doua:
              - becuri umplute cu gaz xenon si nu de xenon
              - becuri slabe calitativ sau oglinda/lupa slab prelucrate la far

Cu stima,
              Doru

Comment

Aveti cuvantul meu ca pe bec scrie H7 si sunt la mine in far, de fapt pe mufa aceea a lui.

Sunt faruri tip lupa pe ambele faze comercializate de catre cei de la megadrive.

Una din cauze eu zic ca pica, deoarece acest prieten al meu are acelasi tip de far, acelasi tip de lupa, instalatie de xenon si se vede foarte bine.

D-voastra aveti un sediu undeva ?
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

Am trimis un mesaj privat cu cateva precizari.

Sa auzim de bine !

Comment

Oferta valabila !

Comment

In intervalul 3-8 noiembrie traversez urmatoarele orase: Huedin, Cluj, Turda, Tg Mures, Sighisoara, Brasov, Ploiesti, Bucuresti, Pitesti, Curtea de Arges, posibil si Rm Valcea, Sibiu (nu garantez totusi pt ultimele doua).

Cei interesati de resoftare OBD sau serviciile mele in general sunt invitati sa ma contacteze la 0722-535.644 sau 0745-552.341, accesul la net va fi limitat.

Comment

Salut..vreau sa stiu un pret pentru o instalatie bi-xenon pentru un logan.Vreau sa lumineze ok si noaptea si pe ploaie si pe ninsoare.Nu ma pricep,am inteles ca la puteri mari ai probleme pe ceata si pe ninsori si la puteri mici,logic nu lumineaza!

Comment

Recomand putere 35W, absolut suficienta si corecta fata de ceilalti participanti la trafic.
                          Temperatura de culoare intre 4300-6000K.
                          Droser clasic sau SLIM, in fct de locul disponibil langa far si buget (totusi, diferenta este de maxim 30 RON).
                          Recomand clasa energetica minim B (A este mai scumpa).

Pretul pt un HID H4 bixenon variaza in fct de cele de mai sus intre 350-400 RON.
                          Se acorda factura si certificat garantie !

Pt comenzi: 0722-535.644 sau 0745-552.341

Comment

salut

salutare m-ar interesa si pe mine sa achizitionez un kit xenon dar problema este ca ma cam tem de militie ce fac daca ma opreste, ma intreaba de omologare de una alta , zboara talonul, apoi amenda..... care ii solutia ca xenon vreau

Comment

Dpdv legal xenon aftermarket fara lupa la faruri si stropitor nu este OK.
                              Insa, pe mine nu m-a oprit nimeni nici macar in Ungaria sau Italia de ex, daramite in RO...
                              Daca ai curiozitatea sa citesti reglementarea europeana ce trateaza acest subiect, vei vedea ca se refera la masinile ce fac transport de persoane si nu cele particulare.

Adyxzz, in week-end ajung in Oradea, daca doresti un kit xenon H4-bi, da-mi de veste telefonic pana maine !

Azi si maine sunt in zona Bucuresti - Pitesti. Daca cineva este interesat de HID-uri, sa ma contacteze telefonic.

Comment

Am revenit in zona Oradea...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google