Dezmembrez ZIF-ul(roti,jante,evacuare Etc.)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ce dimensiuni au anvelopele?Sunt interesat de jante si de franele cu disc dar sa vad ce dineros am ,le-ai rezervat cuiva?poate apuc sa le iau eu daca nu se dau.Spor la vanzare exclus jante si frane )
    sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

Suruburile pentru reglarea unghiului de cadere au ajuns la mine .

Multumesc.
      sigpic

Comment

alex,ne auzim,cand ai vrea sa le iei???cand vi???daca esti sigur le pot opri,dar sa nu ma incurci.
        195/45 16
        215 40 16 cred,ma uit si iti zic sigur.

Toata lumea are PM,are cineva de vanzare ornamentele cromate dupa bara??(nu ma intereseaza foarte mult starea lor,sa aibe cleme si sa pot fi montate)
        Last edited by GOLAN91; 10 July 2011, 23:12. Reason: Automerged Doublepost
        sigpic

Comment

am eu croamele pentru bara fata. id:flaviutzu_89 si vb acolo
          TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

arcuri sport hr taiate o spira 500lei montaj inclus ptr bucuresti,volanu,scaunele,centurile,bordu,suruburi le dekadere,mocheta sau dat,cine a dat Pm-uri rog sa sune sa stabilim detali,se adauga la vanzare si cort clapeta marit 250lei,bara stabilizatoare spate cu reglaj,200lei.
            sigpic

Comment

spor la vanzare, finantele nu-mi permit sa iau corpul acela.

Comment

Upppp cu jucariile.
                Oz ultraleggera 16+dunlop Sp Sport 2.100lei
                Evacuare Serpisori+banda+traseu fara catalizator si intermediara+finala Borla ProXs 200euro.
                Ceasuri Stack pentru presiune ulei si temperatura ulei(cel de presiune nici nu am apucat sa montez sona(Deci e nou)+sonde+adaptor sub filtru de ulei+adaptor la sonda originala de presiune+suporti aeratoare(se poate libra cu iluminare albastra sau alba by ZeXtar) 120euro
                Frane spate pe disc de reno clio 120euro(la schimb cu tamburi originali(alfelf nu ai pot da,ca am modificat axul original).
                Arcuri sport HR taiate o spira(mai joase decar normal cu 6mm)500lei cu montaj inclus.
                Vand galerie admisie originala,in stare perfecta 100lei
                Chiuloasa echipata,necesita refacute scaunele de pe evacuare 200lei.
                Boxe Hertz dv 165 50lei perechea
                Corp clapeta marit 200lei,sau corpu clapeta al meu marit la 50 si ceva,lustruit,intarit pe exterior sa nu cedeze etc.260lei.
                Bari de rigidizare fata/spate(cea spate este cu surub cu reglaj,si demontare foarte rapida)+montaj 100euro
                Danny,daca vrei grila sunama sa vi sa o iei,nu ma tine cu ea ocupata,ca o dau altcuiva care chiar il intereseaza.
                Schimb capota portbagaj cu eleron dacia integrat cu alta capota originala.(albastra egee,sau alba) ccapoa necesita o revopsire pentru a fi impecabila. 200lei diferenta.100lei pentru o capota albastru egee.
                Bara de rigidizare spate cu reglaj.200lei.
                sigpic

Comment

alex hertz-ul e compus doar din mid bass sau are cumva si crossoveru si tweeter...?oricum ar fi ma intereseaza
                  low....&.....slow

Comment

Sunt duar boxele,restu nu le am uite si cateva poze pentru colegu care mi-a dat PM.
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

daca nu le-ai dat le iau eu..te sun mai pe la pranz
                      low....&.....slow

Comment

serpisorii nu-i dai separat?....lasa-mi un pm cat mai repede ca sunt la mare si maine plec si trec prin bucuresti....ms mult
                        I'm not an artist, i'm a fucking work of art ...

Comment

Boxele sau dat ambele seturi.
                          Hert-urile ajung la MVP.
                          sigpic

Comment

up pentru un anunt cu preturi de dump...

Halal sunteti mai, maine poimaine intrebati pe mess cine are jante de vanzare, sau va duceti si va luati jeguri de KM de la turci
                            _
                            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

cat mai poti scade la corpurile alea clapeta? ce dimensiune au la banut (vs. stock?)

Comment

golane merci de rezervare, poate ne vedem in seara asta la fulger la carol sau la constitutiei sa iau boxele !!!
                                sigpic
                                The MVP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google