Ce dimensiuni au anvelopele?Sunt interesat de jante si de franele cu disc dar sa vad ce dineros am ,le-ai rezervat cuiva?poate apuc sa le iau eu daca nu se dau.Spor la vanzare exclus jante si frane )
Dezmembrez ZIF-ul(roti,jante,evacuare Etc.)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
alex,ne auzim,cand ai vrea sa le iei???cand vi???daca esti sigur le pot opri,dar sa nu ma incurci.
195/45 16
215 40 16 cred,ma uit si iti zic sigur.
Toata lumea are PM,are cineva de vanzare ornamentele cromate dupa bara??(nu ma intereseaza foarte mult starea lor,sa aibe cleme si sa pot fi montate)sigpic
Comment
-
arcuri sport hr taiate o spira 500lei montaj inclus ptr bucuresti,volanu,scaunele,centurile,bordu,suruburi le dekadere,mocheta sau dat,cine a dat Pm-uri rog sa sune sa stabilim detali,se adauga la vanzare si cort clapeta marit 250lei,bara stabilizatoare spate cu reglaj,200lei.sigpic
Comment
-
Upppp cu jucariile.
Oz ultraleggera 16+dunlop Sp Sport 2.100lei
Evacuare Serpisori+banda+traseu fara catalizator si intermediara+finala Borla ProXs 200euro.
Ceasuri Stack pentru presiune ulei si temperatura ulei(cel de presiune nici nu am apucat sa montez sona(Deci e nou)+sonde+adaptor sub filtru de ulei+adaptor la sonda originala de presiune+suporti aeratoare(se poate libra cu iluminare albastra sau alba by ZeXtar) 120euro
Frane spate pe disc de reno clio 120euro(la schimb cu tamburi originali(alfelf nu ai pot da,ca am modificat axul original).
Arcuri sport HR taiate o spira(mai joase decar normal cu 6mm)500lei cu montaj inclus.
Vand galerie admisie originala,in stare perfecta 100lei
Chiuloasa echipata,necesita refacute scaunele de pe evacuare 200lei.
Boxe Hertz dv 165 50lei perechea
Corp clapeta marit 200lei,sau corpu clapeta al meu marit la 50 si ceva,lustruit,intarit pe exterior sa nu cedeze etc.260lei.
Bari de rigidizare fata/spate(cea spate este cu surub cu reglaj,si demontare foarte rapida)+montaj 100euro
Danny,daca vrei grila sunama sa vi sa o iei,nu ma tine cu ea ocupata,ca o dau altcuiva care chiar il intereseaza.
Schimb capota portbagaj cu eleron dacia integrat cu alta capota originala.(albastra egee,sau alba) ccapoa necesita o revopsire pentru a fi impecabila. 200lei diferenta.100lei pentru o capota albastru egee.
Bara de rigidizare spate cu reglaj.200lei.sigpic
Comment
-
Sunt duar boxele,restu nu le am uite si cateva poze pentru colegu care mi-a dat PM.sigpic
Comment
-
up pentru un anunt cu preturi de dump...
Halal sunteti mai, maine poimaine intrebati pe mess cine are jante de vanzare, sau va duceti si va luati jeguri de KM de la turci
Comment
Comment