Mai am 2 sau 3 clapete,dar am alte probleme acum,si nu stau de ele,si eu as vrea sa scap de ele,am nevoie de bani,dar nu am cum.
Dezmembrez ZIF-ul(roti,jante,evacuare Etc.)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
1. VAND Sistem evacuare complet format din :
- colector inox (serpisori) izolat termic profesional
- traseu evacuare fara catalizator
- finala Borla ProXs
Pret : 200euro.
3. VAND Ceasuri indicatoare Stack pentru presiune ulei (nou) si temperatura ulei + sondele aferente + adaptor sub filtru de ulei + adaptor la sonda originala de presiune ulei + suporti pentru montaj in aeratoare + iluminare albastru sau alb by zeXstar
Pret : 120euro
4. VAND Arcuri sport H&R taiate o spira(mai joase decar normal cu 6mm), montaj inclus.
Pret : 500 lei
5. VAND Galerie admisie originala, pentru K7J si K7M (1.4MPI si 1.6MPI) in stare perfecta
Pret : 100lei
6. VAND Chiuloasa echipata, necesita refacute scaunele de pe evacuare
Pret 200lei.
7. VAND Corp clapeta admisie 1.4/1.6MPI cu diametru marit
Pret : 200lei
8. VAND Set bare de rigidizare fata/spate :
- pentru fata cu prindere pe oale, fixa
- pentru spate cu prindere pe oale, reglabila cu surub dublufilet si demontare foarte rapida
- montaj
Pret : 100euro
9. SCHIMB capota portbagaj cu eleron Dacia integrat cu alta capota originala, necesita o revopsire pentru a fi impecabila.
200lei diferenta pentru o capota de alta culoare decat albastru egee
100lei diferenta pentru o capota albastru egee.
10. VAND Bara de rigidizare spate cu reglaj si demonatre rapida
Pret : 200lei.
11. Execut shortshifter cu 3 pasi de reglare
Pret : 70lei.
12. Cumpar croamele de pe grila fata de Logan Ph1.
13.Scaune+centuri+sine adaptate 1.800leisigpic
Comment
-
salut prietene! nu ceri cam mult pe arcurile alea, avand in vedere ca le-ai cumparat in 2008 cu 6mil si ceva si noi suntem in 2011, aproape de sfarsitul lumii? Eu nu sunt carcotas ,nu am nimic cu tine ,o sa spui ca sunt lucrurile tale si ceri cat vrei, dar totusi!? umbla si tu la pret ca ai mers 3 ani cu ele ...NU-MI LUA POSTUL IN NUME DE RAU! P.S.sunt un potential client da-mi pe pm un mesaj cu pretul lor REAL.MERSI
Comment
-
Nu ti se pare ca intreci limita? AVeti telefoane, sunati-va... Sau e prea scump minutul?
Comment
-
Pentru linistea ta arcurile fac dabea 2ani zilele astea,daca vrei iale noi 650lei+150lei montaj=800lei.
Upppp cu anuntu preturi foarte negociabile cine ia mai multe numai saptamana asta,maxim cealalta.
Scaune+centuri+suporti+bari fata/spate+ceasuri suplimentare+arcuri+evacuare=3.500.
Sau toate piesele chiuloasa,admisie,shortshifter,eleron dacia etc.1.000euro.sigpic
Comment
-
razvan,e mult de munca sa o schimb,nu stiu ce sa zic cu restu.
Hai sus cu piesele.
Galerie de evacuare+banda termoizolanta+racord flexibil si teava pana in spate 450lei,cu galeria originala la schimb
Nu vrea nimeni un logan trantit???care s-a stea pe curbe??pacat....duar 500lei cu montaj inclus,sau 450fara montaj.
Nu ezitati sa sunati 0762659079.sigpic
Comment
-
1. VAND Sistem evacuare complet format din :
- traseu evacuare fara catalizator
fara finala
Pret : 450lei
3. VAND Ceasuri indicatoare Stack pentru presiune ulei (nou) si temperatura ulei + sondele aferente + adaptor sub filtru de ulei + adaptor la sonda originala de presiune ulei + suporti pentru montaj in aeratoare + iluminare albastru sau alb by zeXstar
Pret : 420lei
4. VAND Arcuri sport H&R taiate o spira(mai joase decar normal cu 6mm), montaj inclus.
Pret : 500 lei
5. VAND Galerie admisie originala, pentru K7J si K7M (1.4MPI si 1.6MPI) in stare perfecta
Pret : 100lei
6. VAND Chiuloasa echipata, necesita refacute scaunele de pe evacuare
Pret 200lei.
8. VAND Set bare de rigidizare fata/spate :
- pentru fata cu prindere pe oale, fixa
- pentru spate cu prindere pe oale, reglabila cu surub dublufilet si demontare foarte rapida
- montaj
Pret : 100euro
9. SCHIMB capota portbagaj cu eleron Dacia integrat cu alta capota originala, necesita o revopsire pentru a fi impecabila.
200lei diferenta pentru o capota de alta culoare decat albastru egee
100lei diferenta pentru o capota albastru egee.
10. VAND Bara de rigidizare spate cu reglaj si demonatre rapida
Pret : 200lei.
11. Execut shortshifter cu 3 pasi de reglare
Pret : 70lei.
12. Cumpar croamele de pe grila fata de Logan Ph1.
13.Scaune+sine adaptate 1.300leisigpic
Comment
-
Salut
Vreau si eu un Corp clapeta admisie 1.4/1.6MPI cu diametru marit daca mai ai.
P.S. daca am jante pe 17 pe masina cu cauciucuri 17 50 205 si imi pun arcurile tale crezi ca o sa atinga ?
Multumesc anticipatsigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
2. VAND Sistem evacuare complet format din :
- traseu evacuare fara catalizator si intermediara
- finala Borla ProXs
o poza cu ele se poate?sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
Comment