Vand Tavite Pt. Portbagaj Si Covorase/presuri Auto Personalizate Pe Model De Masina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salut
    vreau su eu pret pentru un Opel Astra J 2010 covorase cauciuc+tavita portbagaj.
    multumesc.

Comment

• Am fost azi, am luat tavitele, se potrivesc perfect, merci!
      Am in vizor si un set de covorase, dar probabil la salariul urmator, si oricum nu m-am hotarat intre cauciuc sau mocheta

Comment

• Salut!

Cezar - Multumesc si iti stam la dispozitie oricand!

defender - Astra J hatchback are doua modele de portbagaj, in functie de existenta/inexistenta unei podele intermediare - vezi, te rog, pe http://www.rimimg.ro/catalog/opel-c-21_47.html poze si detalii despre ambele modele de portbagaje.
        Tot pentru Astra J avem si tavite Premium -vezi tot acolo detaliile, diferentele, poze.

Preturile de pe site sunt corecte: tavitele sunt 154 sau 220 ; covorasele sunt 128.
        Daca sunt ambele pe colet ai curierat rapid gratuit (datorita tavitei) si inca 10 ron reducere la covorase.

Metallaru - Ma bucur ca iti plac!
        Iti multumim pentru ca ai cumparat de la noi si oricand doresti covorase, aici suntem.
        Ca idee, pentru sezonul mizerabil care urmeaza poate ar fi mai bune cele de cauciuc, dar tu decizi, desigur.

Ceau!
        Daca nu sunt date confidentiale va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Cautam colaboratori.
        0256/275273 0720.699655 L-V 8-18 ; S 9-15

Comment

• salut
          vreau si eu un pret pentru un logan mcv 5 locuri - covorase cauciuc+tavita portbagaj + extensie + covor canal median locuri spate
          multumesc.

Comment

• am si eu 4 capace originale care se arunca

Comment

• Doresc un set de covorase, pt un citroen C4 coupe, pe numele de Cezar I. (aveti toate datele mele, caci am mai comandat).
              Va rog sa-mi dati un pm cu pretul ce trebuie sa-l achit.
              Multumesc.

Comment

• Salut!

klaudiu - o comanda cu exact aceeasi componenta a fost transmisa telefonic de dl.Florin P.din GL. Esti tot tu?
                Daca da, ai primit deja preturile la telefon, iar colegii mei te vor suna in 2-4 zile, cand ajung tavitele de MCV/5 locuri. S-au terminat, dar oricum erau deja comandate si trebuie sa apara.
                Daca nu, in ordinea intrebarii: 118+154+45+15 -10 ron ; curierat rapid gratuit

3nergy - foarte generos din partea ta ca le oferi gratuit. E exact gestul civilizat si potrivit pentru un forum auto. Rugamintea este sa deschizi un topic cu acest subiect si cu siguranta vei gasi un doritor.

Cezar - 118 + 15 -8 (ca-ti suntem datori de data trecuta)

Ceau!
                Daca nu sunt date confidentiale va rog sa intrebati pe topic, nu PM! Cautam colaboratori.

Comment

• salut
                  Da , eu sunt. Astept tel., cand ajung tavitele de MCV/5 locuri.
                  multumesc.[/QUOTE]

Comment

• Am fost azi si am luat si covorase, sper ca nu m-am pacalit ca am luat de cauciuc

Comment

• Salut!

Metallaru - nu inteleg. Le-ai vazut, le-ai pus in masina, sunt speciale pentru Logan. De ce sa te pacalesti?

Comment

• se merita!

alea din cauciuc sunt mult mai rezistente de cat cele din poliesterul acela maleabil(sau cum se numeste), de aceea sunt si mai scumpe
                        sunt foarte bune pentru portbagaj, nu iti mai curg lichidele pe mocheta sau prin zona rotii de rezerva
                        iar eu cu acele covorase, mi-am imbracat tunelul median, asa nu se mai pune praful si alte mizerii pe mocheta
                        - deci, se merita cumparate!
                        lipsa text

Comment

• Originally posted by themircea View Post
                          Salut!

Metallaru - nu inteleg. Le-ai vazut, le-ai pus in masina, sunt speciale pentru Logan. De ce sa te pacalesti?
                          Scuze, n-am fost prea explicit:
                          Da, imi plac, arata bine si se potrivesc de minune in masina.
                          Singura rezerva pe care o am e sa vad cum se comporta la ploaie / zapada, in sensul sa nu alunece talpa uda pe ele.
                          Sper ca se comporta ok, la prima ploaie voi reveni cu impresii!

Comment

• Dupa 2 zile cu ploaie pot sa zic ca e mare diferenta de aderenta intre covorasele achizitionate de la voi si cele de stock. Au aderenta mult mai buna' nu-mi mai luneca talpa cand intru ud in masina.
                            In plus, arata bine ;)
                            Thanks again!

Comment

• Salut, gata m-am hotarat vreau si eu pentru Opel Astra J hatchback, covorase cauciuc 102308 si tavita portbagaj (cred ca varianta low) 192857.
                              Astept un raspuns.

Comment

• salut. vreau si eu pe PM un pret pentru covorase masina plus tava portbagaj pentru un duster 1.6 4x4. am inteles ca difera de cele de Logan..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google