Din ce am mai citit pe aici ar mai putea fi de la senzorul de presiune gaz sau de la MAP.Cel mai bine cumpara o interfata si asa o sa vezi exact de ce este,pe ghicite nu ai cum sa iti dai seama.La AGC parca era o chestie cu un senzor integrat in cutia calculatorului de gaz.
Cum Ne Reglam Instalatia GPL?Cu Ce Softuri?
Collapse
X
-
problemele au inceput in toamna...dupa ce stateam la un stop mai lung...cand placam trecea pe benzina...apasam de doua ori pe butonul interfetei..trecea pe gaz si erea ok...apoi a inceput sa treca mai greu pe gaz...iar acum dupa ce merg cam 10km pe gaz...trece dupa cateva incercari pe gaz...apoi nu mai vrea deloc pe gaz...Last edited by 77sky; 13 April 2019, 20:09.
Comment
-
Am cumparat o interfata cu tot cu soft si ce trebuie si am reusit sa o conctez cu ajutorul unui pc vechi ( xp). aveam senzorul presiune pus in scurt si acum lam schimbat cu unul vechi. masina nu trage la deal si depasiri puternice plus consum mare. a fost montatat o rampa valtek t30 in locul la matrix. asa a instalato un tip din Craiova.
pun niste poze facute.You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 5 photos.
Comment
-
prima data cand mam conectata am avut 5 erori pe care la
e-am sters apoi am schimbat senzorul presiune si a reaparut o eroare.Am incercat sai dau autocalibrare dar mi se oprea in timpul calibrari motorul si se intrerypea calibrarea, am incercat de mai multe ori si tot asa. va multumesc si scuze pentru calitatea pozelor.
Comment
Comment