Pai, bine, atunci, iti dorim spor la treaba si succes si sa ne tii la curent cu lucrarea.
Filtre Gaz La Logan
Collapse
X
-
Dacă nu se întunecă azi le schimbam. Azi am schimbat alte chestii. Mâine sigur le schimb. Am văzut ca sunt cam aiurea șuruburile de la vasul de expansiune.
Am reușit sa schimb azi filtrele. M-am chinuit puțin cu cel de la.reductor ca e strâmt locul și membrele mele mari, însă am reușit. A ieșit destul de greu filtrul, dar cu o suribelnita s-a rezolvat. Va mulțumesc pt sfaturi.
Comment
-
Salutare tuturor ! Schimbati filtrele asa cum e scris in cartea tehnica sa nu patiti ca mine. Zgarcenia m-a costat un set de injectoare a 1200 Ron.Filtrele se pot schimba acasa la garaj pentru instalatia Landi Renzo Omegas ,dar la filtrul faza lichida trebuie schimbat si semeringul .E simplu si usor! Riscul e 0. Conditia e sa te ajute mintea!
Comment
-
Ce parere aveti de http://www.gplshop.ro/ ?
Mie mi se par prea ieftine produsele. A comandat cineva de aici ?sigpic
!
Comment
-
un imbus bun rezolva problema, daca le strici capul pe desfaci cu un papagal bun
dupa asta le inlocuiesti cu suruburi cu cap de 10
vezi sa nu cumperi filtru stare gazoasa de plastic pentru ca pierde pe la imbinarea cu stuturile, asta am patit eu, trebuie sa cumpar un filtru de aluminiuDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Filtrul de stare gazoasa, ala care e pe furtunul dintre vaporizator si injectoare are o sageata pe el. Varful sagetii trebuie sa fie spre injectoare sau spre vaporizator? Eu cred ca al meu e pus invers ca are sageata dpre vaporizator la voi cum e ? Stag200
Comment
Comment