Poza locație camera in bara
Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale
Collapse
X
-
Originally posted by Danis702000 View PostSalutări. Vreau să cumpăr ”MediaNav”, am văzut pe diferite site-uri cu oferte. Voiam să vă întreb, vreau să cumpăr modelul nou ”MEdia Nav Evolution), cum îmi pot da seama că este cel nou și că nu este prima versiune? Este ceva schimbat fizic (arată altfel), sau doar software? Vă mulțumesc.
noni007, cam la ce preț sunt de vânzare? Cum este montată camera din fabrică, de ”Dacia”? Am văzut în unele prezentări că este montată unde este sigla ”Dacia” (dându-se o gaură). Mulțumesc.
MN1 seamana cu MN2 identic. Daca are capacul original pe spate scrie clar ce versiune soft e. Daca a fost inlocuit atunci numai cu laptopul se afla modelul.
Preturi si detalii te rog in PM.
Originally posted by ajax26 View PostPoate ne explici și noua dacă ești amabil ce facem cu funcția RES dacă nu avem cheie cu 3 butoane. Din cate știu eu nu funcționează.
Mulțumesc
Originally posted by dl_dr25 View PostCe am primit și eu de tatăl forum ului
" te uiti pe etichetă, în partea dreaptă ai SW ver:
1.x.x, 2.x.x, 3.x.x, 4.x.x e Medianav simplu
5.x.x, 6.x.x,7.x.x, 8.x.x e Medianav Evolution
Antena gps e la fel, cablu cam de 50cm îmbrăacat în burete"
Iar referitor la cameră, din ce am observat sunt 2 modele de fabrică:
1. Prin găurire în sigla de la portbagaj
2. Modelul cum il am eu , in bară în locaș dedicat.
Dacă am greșit să mă corecteze cineva.
Versiunea 8 am înțeles că urmează să apară
-busola si altitudine pentru teren ( cred ca tot cu multiplexorul primesc date )Naviom.
Comment
-
Am montat azi camera cu ajutorul lui torquemada, totul a fost super ok ( îi mulțumesc ). La mine firele pt cameră exista până în stâlpul stânga spate.
Cost total navi+ camera și montaj = 850lei din care scad 150 radio cd care a fost vândut , total cheltuit 700lei față de 1.800lei dacă le luam odată cu mașina.
PS poza pt torquemada fiindcă nu a vrut sa plece pe mail
Comment
-
-
Poze cum vine și cum se vede.
Comment
-
salut, am cumparat acum o luna un sandero stepway si nu ma lasa sa fac actualizarile am urmat toti pasi. ajung sa fac actualizarea si imi apare pe ecran un mesaj unde zice sa astept si asa ramane. cand scot imi apare au alt mesaj unde imi zice ca nu a gasit cardul usb. ma poate ajuta cineva. o alta intrebare pe media nav 7.0.5 care il are se poate insatala mediaskin.
Comment
-
Am montat folia, este exact cat ecranul, daca o centram, era si mai bine. Aveti mai jos poze. Este o folie normala, se pare ca se zgarie destul de repede, dar pt 3 lei, eu zic ca merita. Mai mare chinuiala la una realizata pt tableta: pana masori, pana tai, muchiile nu ies cum trebuie.
Comment
Comment