M-am uitat si eu pe site, cred ca este o problema cu configuratorul, altfel combinatia de culori este ..... facuta cu comp din dezmembrari...sper sa nu vad asa ceva pe strada.
Lucruri Pe Care Nu Le-ati Descoperit Inca La Noul Logan
Collapse
X
-
Mai mulți utilizatori s-au plâns de ulei pe furtunul spre intercooler, la dCi. De vină e garnitura din pag6. care nu are cod și nici preț ci se vinde doar cu întreg furtunul.Attached Files- Pages from dci hose_Page_1.jpg (44.8 KB, 579 views)
- Pages from dci hose_Page_2.jpg (84.0 KB, 579 views)
- Pages from dci hose_Page_3.jpg (94.1 KB, 171 views)
- Pages from dci hose_Page_4.jpg (62.9 KB, 163 views)
- Pages from dci hose_Page_5.jpg (39.2 KB, 160 views)
- Pages from dci hose_Page_6.jpg (56.6 KB, 178 views)
- Pages from dci hose_Page_7.jpg (32.1 KB, 159 views)
Last edited by t0rquemada; 28 October 2014, 23:26.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Poate fi de la rezistentele alea de incalzire suplimentara rapida, care existau si pe Lgn1 motorizarile dizel ... Nu stiu precis, nu am schemele electrice de Lgn2, daca le are cineva poate se uita sa ne spuna daca exista rezistentele alea si pe Lgn2
Comment
-
A ta seamană cu ce se pune pe Rusia/clima foarte rece(1,6 16v acc pe cablu), de aia ai rezistențe.
La x52 rezistențele alea se pun doar pe diesel sau pentru climat foarte rece în tandem cu parbriz încălzit(are rezistențe precum luneta)Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View PostA ta seamană ...(1,6 16v acc pe cablu),
Se incalzeste motorul greu iarna, asta da !.
Rezistentele sint notate pe schema GDFROI asta cred vine de la Grand Froid, deci pot fi o optiune inutila la gerurile de pe la noiLast edited by bogdan_cr; 5 November 2014, 21:25.
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View PostLa x52 rezistențele alea se pun doar pe diesel sau pentru climat foarte rece în tandem cu parbriz încălzit(are rezistențe precum luneta)
e cu rezistenta subtire prinsa intre foile laminatului de geam ca la ford sau cum? sau e pe margine sub stergatoare si bord?
Comment
Comment