1.6 16v
Collapse
X
-
nu e nimic special...problema de afisaj cred ca e la cea cu motorul de 1.6
Leave a comment:
-
Deci nu sunt singurul care are masina "speciala". Poate e etajata putin altfel cutia la versiunile mai noi (2007-...)
Leave a comment:
-
confirm ca am 65 la 3000 rpm in a3a ...
Astept alti posesori de 1.4 sau1.6 sa ne spuna cat au in 3a la 3000rpm
Leave a comment:
-
A lui tatal tau nu arata bine. Si mie tot 65 i-mi arata la 3000 in a treia. Masina se vede in semnatura.
Leave a comment:
-
a ta e mai speciala... am avut si 1.6mpi si 1.6_16v, pot sa-ti spun cu mana pe inima ca in toate treptele de viteza ambele aratau exact aceeasi viteza la aceleai turatii; a fost prima chestie verificat cand am luat 16v-ul. acelasi lucru mi l-a confirmat si manualul masinii, acelasi lucru il gasesti si pe site-ul dacia. in mod normal, la fel merge si al tau 16v si al lui taica-tu 1.6mpi, doar afisajul e acelasi. mergeti in paralel si daca turometrele arata bine la ambele masini, atunci o sa vezi ca stati unul langa altul si aveti afisata viteza diferita. acum zi-mi daca in tr5 la 3000rpm ai 110km/h. daca n-ai atat, ai eroare de vitezometru. si daca ai, te rog sa-mi explici logic, cu cateva notiuni de mecanica de cls a 9-a cum sta treaba de fapt...
Leave a comment:
-
Si cu gumele de vara si cu alea de iarna la fel imi arata. Nu e absolut nici o diferenta.
Leave a comment:
-
Originally posted by Shaloo View PostAdevarul e ca una spune cartea si alta e realitatea. La mine la 3000 arata 65.
PS: deci 1.6 mpi arata 60 pe tr III si 1.6 16V arata 65 (deci la viteza asa mica, asa mare diferenta), ahaaaa!!! - deci e clara treaba, de aia se duce 1.6 16V la 200+ pe ceas))))))
Leave a comment:
-
Originally posted by Shaloo View PostLa mine la 16v are 65 si la tata la 1.6 MPI are 60
Leave a comment:
-
mah nu ma fa sa ies afara,ca am acceasi cutie de pe 16veuri ... si iti arat ca nu e asa)
Leave a comment:
-
Adevarul e ca una spune cartea si alta e realitatea. La mine la 3000 arata 65.
Leave a comment:
-
normal in jur de 60 ar trebui sa indice...pe ambele ...Attached Files
Leave a comment:
-
Nu stiu cum dar asta este...
La mine la 16v are 65 si la tata la 1.6 MPI are 60(ambele sunt stock - fara nici o modificare si cauciucuri 185/65/15). Fa experimentu si vezi cat iti iese.
Leave a comment:
Leave a comment: