Un Sfat Sincer Din Partea Voastra

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut baieti,
    Cu parere de rau, pentru mine, eu am vandut-o pe Matilda(Logan 1.4, fara aer). De fapt, aerul a fost principalul motiv pentru care am vandut-o. Eu nu am folosit masina pentru taximetrie, dar totusi am facut 105.000 km in aproape 5 ani. Deplasari intre orasele patriei si umblat de colo-colo prin ele.
    Ce sa zic? Mie mi s-a parut super "ok" masinutza. Am schimbat: rulment pe spate, capat de bara, bielete de directie si becuri arse. A si sa nu uit, cea mai mare defectiune a mea, a fost: fulie alternator+intinzator inlocuite, deoarece fluierau in timpul mersului.
    Contrar celor care spun ca este puturoasa, daca sti cum sa mergi este chiar sprintena.
    Eu am fost foarte multumit. Sa revin la topic, urmatoarea masina o sa fie 16 v. Sper sa merite investitia. Fiabila sa fie...

Comment

Originally posted by Ozon View Post
      Astea mai noi de un an au deja din fabrica...
      Masina ta a avut filtru de polen de noua ?
      A mea are 10 zile( 28.12.2010 ) si nu are filtru de polen. E varianta Laureate. Oare la Prestige le-or pune filtru de polen ?
      Poate este cineva care lucreaza la vreun dealer si stie !

Comment

nu se pune, nici pe prestige (am eu si mi-am pus in service. prestige ph2 noiembrie 08)

Comment

A mea are 10 zile( 28.12.2010 ) si nu are filtru de polen
          Detin un MCV 1.6 16V prestige din 08.07.2010 si are filtru polen instalat din fabrica.

Comment

Cum aflu daca am filtru de polen sau nu?

Comment

Vrei sa verifici filtru de polen(habitaclu)? Gasesti raspun aici http://www.loganclub.ro/forum/montaj...t=filtru+polen

Comment

consumuri

Logan 1.6 16v Black Line - fabricatie octombrie 2010

Mers afara (Bucuresti-Ploiesti) si ceva in oras cu trafic lejer, am avut urmatoarele consumuri:
                - pe vreme nu asa rece la viteze 80 - 90 km/h 6.4 l/100km
                - pe vreme mai rece la viteze 80 - 90 km/h 6.8 l/100km

Bucuresti - Busteni (urcare)
                - mers moderat 100 - 110 km/h 6.7 l/100km

Busteni - Ploiesti (coborare)
                - mers moderat 110 km/h 5.1 l/100km

Masina are acum 2900 km. Ramane de vazut la vara cand va avea vreo 5000 km si la temperaturi peste 20 grade cat mai scade consumul.

Personal sunt multumit si iti recomand - dar sa o iei bine dotata (Laureate sau Prestige)

Comment

Personal detin un Logan PH2 1,6 16v din noiembrie 2008. Am parcurs 26000 de km si pot spune ca este o masina fiabila, usor de intretinut si ieftina. Nu am schimbat pana acum decat uleiul si filtrele. Iti recomand sa cumperi un Prestige 1,6 16v. Consumul este unul bun, daca mergi in limite rezonabile (respectarea limitelor de viteza).

Comment

Originally posted by Daniel68 View Post
                    Personal detin un Logan PH2 1,6 16v din noiembrie 2008. Am parcurs 26000 de km si pot spune ca este o masina fiabila, usor de intretinut si ieftina. Nu am schimbat pana acum decat uleiul si filtrele. Iti recomand sa cumperi un Prestige 1,6 16v. Consumul este unul bun, daca mergi in limite rezonabile (respectarea limitelor de viteza).
                    Nu sunt expert, dar parerea mea este ca la 26000 de km nu prea ai ce intretine. Loganul e masina buna si nu ai ce schimba pana pe la 50-60000 km, decat ce trebuie la revizii.

Numai bine.

Comment

Da...Din punctul meu de vedere nu cred ca merita banii pentru o masina noua desi am avut 2 logan-uri SH pana acum si am fost foarte multumit de ele, dar in conditiile in care as avea banii cash nu i-as da pe logan nou.Intretinerea este acceptabila la pret(nu cred ca se poate spune ca este ieftina), comfortul nu este unul extraordinar, este o masina cat se poate de simpla si normala, fara pretentii.
                      Motorizarea este foarte OK, masina este sprintena insa si consumul este pe masura.Daca mergi corect dpdv al regulamentului rutier, scoti 6-7%.Daca vrei sa pui punctul pe ultimul cal din cei 105 consumul sare lejer de 10-11%.
                      Intr-adevar, daca consideri ca nu faci foarte multi km este mult mai rentabil sa-ti iei motorizare pe benzina.Au facut chiar cei de la TOP GEAR un test reprezentativ pe perioada unui an de zile cu 2 masini identice( Ford Focus cred) numai ca una era diesel si cealalta benzina.Si au demonstrat ca economia facuta din consumul redus de combustibil pentru diesel nu se justifica DELOC pentru ca este usor acaparata de reviziile care se fac.
                      Conform dacia.ro un model standard laureate 1.6 16v este 9250 de euro.Luand in calcul taxele si poate niste optionale te duci in 10.000 €
                      Ei prietene, la 10.000 de euro sigur, sigur imi iau masina din 2007-2008 superioara loganul din toate punctele de vedere(preferabil marcile nemtesti dar NU NUMAI).Am zis marcile nemtesti pentru ca sunt de referinta pentru industria auto mondiala insa a nu se intelege ca sunt neaparat un fan declarat.Mie de exemplu imi place foarte mult Hyundai, Toyota.Si o masina nemteasca, dar nu numai de 3-4 ani nu e o masina veche, nu e in niciun caz o masina care sa-ti puna probleme, depinde insa si de noroc si cum sau cine iti evalueaza masina.Experientele la care am fost martor sau chiar am luat parte mi-au dovedit ca lucrurile stau exact asa cum am crezut intotdeauna.
                      In concluzie...
                      Mie imi place Loganul, cel putin facelift-ul mi se pare chiar foarte misto insa din pct meu de vedere nu cred ca merita banii pentru o masina noua.In principiu nicio masina NOUA nu-si merita banii, pentru ca, pe vremurile astea , se devalorizeaza foarte repede.
                      Un loganul 2011 nou nout 1.6 16v e 10.000, acelasi logan din 2008-2009 e maxim 6000 si are pana in 20.000 sau 30.000.Se merita?!
                      Cheers

Comment

dilema...???

un 16v nou vs unu 2008-9, 10.000/6000 eur...???
                        ambele au pret corect: ala nou se ia cu 3 rable si scade pretu la 7000...
                        si mai este faza ca cineva trebuie totusi sa se sacrifice: unu sa o cumpere de noua pentru ca cel de al doi-lea sa aibe ce sa cumpere.....

Comment

Dacia LOGAN

AVANTAJE:
                          Motorizare foarte fiabila
                          Partea mecanica deasemeni fiabila
                          Tabla este calitativa dpdv al ruginii
                          Interior spatios
                          Portbagaj foarte generos

DZAVANTAJE:
                          Izolare fonica slaba
                          Siguranta in trafic medie
                          Tabla foarte subtire

Iti recomand sa-ti iei un logan dar sa fie 16 16v daca vei alege alt benzinar vei regreta ca nu ai luat cele 16v
                          Iti recomand sa-ti iei cu AC daca vei vrea sa-ti montezi ulterior vei plati mai mult decat daca optezi sa-l iei din fabrica. si vei plati mai mult pe unul second hand intr-un service neautorizat cu manopera pe masura.

In principiu o masina buna la un pret bun
                          My ride

Comment

Logan 1.4 nu mi-as lua veci , trage greu in panta , consum mare (6.7 am scos la mers 100-110 km/h) .
                            Logan 1.6 trage accetapil , consum maricel , am scos aprox 7.5 (n-avea cb) , mers 100-120 si in vre-o 2 reprize scurte 150 .
                            Logan 16v inca nu am avut ocazia sa testez
                            Logan 1.5 dci , imi place la nebunie sa o accelerez in panta , consum 4.5 la acelasi stil de mers ca si cu cel de 1.6 chiar mai tare.
                            Per general motoarele benzinare sunt foarte fiabile la gama logan , diselu e riscant (al meu are 57000 km fara probleme inca ).
                            Caroseria lasa de dorit , am vazut foarte multe loganuri de 5-6 cu rugina pe ele . La fel si directia si tinuta de drum lasa de dorit.
                            Ca si confort si spatiu mi se pare ok , portbagaju suficient de mare .
                            Ca si preturi la revizii nu comentez pt ca eu mi le fac singur .
                            Per general recomand o masina straina second ingrija si aleasa bine (ca sunt multe tepe pe la noi).

ps. am si o solenza 1.4 care trage mai bine decat loganu de 1.4 si consumu e mai mic aprox 6-6,5 in functie de stilu de mers.
                            Last edited by sorcer; 3 July 2011, 20:30. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Salutare.Sunt nou pe forum si sper sa fi postat unde trebuie.
                              Am gasit la un dealer Dacia din Bucuresti un model 1.6 16v la 4400 euro.
                              Dau copy paste la minidescrierea de pe site ul lor:
                              Dacia Logan F2 Laureate 1.6 16v

An fabricatie:2008

Air-bag sofer+pasager, Inchidere centralizata cu telecomanda, Aer conditionat, Geamuri electrice, Oglinzi electrice si degivrate, Servodirectie, Proiectoare ceata, Scaun sofer reglabil pe inaltime, Cd-Player

Pret: 4400 TVA Nedeductibila

Combustibil: Benzina
                              Capacitate: 1598
                              Kilometri: 81500

Am tot citit pe aici pareri si vreau sa cunosc cat mai multe pareri despre acest model. Merita banii? Nu e prea ieftin? Nu sunt mare cunoscator.
                              Maine merg sa o vizionez la showroom si sa vad ce poezie mi se prezinta.
                              Multumesc anticipat

Comment

Nu e ieftina.

un 4000 ar fi mai corect, vezi poate poti negocia. Modelul si motorizarea sunt super ok. Daca il iei de la dealer inseamna ca e un buy back (ei l-au luat sub 3000 sigur). Pretul e mai mare decat al pietei dar ai o siguranta ca i-au facut o verificare ca la carte si din cate stiu dau si o garantie de 6 luni.
                                Asigura-te sa aibe reviziile facute, mai ales DISTRIBUTIA! care trebuia facuta la 60.000. Daca are toate cele facute la reprezentanta si cu hartiile doveditoare e OK.
                                Succes.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google