Nu-l schimba lasa-l in pace dar data viitoare da-l afara si tu pe la 10k.
Reparatii necesare 1.6 MPI 2005
Collapse
X
-
De acum inainte am totul notat, ca sa fac reviziile la timp.
Dar cu rontaitul acesta ce pot face? Un taximetrist ce era pe la service zicea sa pun ulei in cutia de viteze ca asa a patit si el. Ii intra greu in viteze. Mie doar in prima treapta intra greu, de multe ori o las in a 2a subturata. Mecanicul a zis ca toarce frumos motorul, doar ca nu l-a auzit el cand se incalzeste.
Trimis de pe al meu SM-G901F folosind Tapatalk
Comment
-
Originally posted by prometheus View PostMUlti nu inteleg o treaba ,in carnetul de intretinere se specifica intradevar schimb de ulei la 20k sau un an in conditii ideale adica mers 90% in afara localitatilor , fara opriri , stationari bara la bara vara etc.Eu personal nu-l lasam mai mult de 10k.?
Originally posted by alxo91 View PostElf pana acum. Ultimul l-am schimbat cam dupa 20k km. Am bagat ravenol la ultimul schimb, 3 litri.Originally posted by alxo91 View PostSa-l schimb iarasi pe acesta, ca sa se mai curete?Originally posted by prometheus View PostNu-l schimba lasa-l in pace dar data viitoare da-l afara si tu pe la 10k.Originally posted by mr.K View PostDaca l-ai schimbat recent, lasa-l. Pui data viitoare M1 0w40 si o sa curete motorul.
Schimb la 20k e marketing curat.
Eu cum ti-am mai zis sunt la al doilea schimb de VSI in motorul meu, iar fratele meu tot la al doilea (el are dci si apus VSi si apoi VST).
Primul schimb l-am facut la 15.000Km in 9 luni mergand pe VSI.
Acum am 1 an si 7 luni si 19.000Km tot cu VSI si masina toarce. O sa-l schimb cand face 20.000Km sau cand scad temperaturile sub 7 grade afara.
Important la Ravenol VSI (presupun si la VST) e sa nu il tii mai mult de 2 ierni in motor. Eu l-am tinut 1 iarna si 2/3.
Zgomotele de transmisie nu au legatura cu uleiul din motor.
Comment
-
Ravenol VSI am pus si eu acum 2 luni la recomandarea voastra.
Bine, problemele nu-s de la ulei, dar cal nebun nu vrut sa vada ca eu ma refeream la Elf. Rea vointa.
Pune bre data viitoare M1 0w40 si scapi de orice grija in privinta oloiului.
Comment
-
Salutare din nou!
Am fost mai devreme sa schimb discurile si placutele si uleiul din cutia de viteze.
Acum mi se pare ca nu prea mai tin bine franele.
Ce motiv ar fi? Sau dureaza ceva pana se "imprietenesc" placutele cu discurile?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
Comment