Sa Renunt La Garantie>?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pt bianacamarius : cu ce e diferit blocul de lumini de ph2 fata de cel de ph1? te-ai gandit ca poate cei din service mai zic si bazaconii?

Stai linistit, nu renunta la garantie. Ti-ai cumparat-o cand ti-ai luat masina noua. Altfel, iti luai una SH mult mai ieftina, asa cum zicea un coleg mai sus.

La revizie poti merge cu piesele tale, daca citesti un pic de legislatie. Nu au voie sa-ti impuna ce consumabile sa folosesti, atat timp cat ceea ce aduci tyu respecta specificatiile producatorului.

Daca faci cate o revizie pe an, nici nu o simti la buzunar (redu fumatul cu un pahet pe saptamana si pune banii la loc sigur, sa vezi ce frumos se strang dupa un an)

Daca faci 2-3 revizii pe an, oricum nu trebuie sa renunti, pentru ca inseamna ca faci multi km si se pot intampla multe chestii neprevazute : articulatii, frane, electronica... Nici nu vrei sa stii cat face un modul de ABS sau o pompa de frana.

Cu modificarile : Dusterul meu beneficiaza de garantie desi am pus incalzire in scaune, am montat singur protectiile de aripi, am pus dimmer la luminile de bord, am pus alte jante si alte anvelope, etc... Avand incalzirea pe scaune, mi-au schimbat sezutul scaunului de la sofer, care avea un joc mare. Costul sezutului era urias, la fel si manopera.
    Last edited by dsign; 22 September 2011, 03:06.
    _
    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

NU NU NU..... vreau sa-ti spun ca eu i-am pus elf de la prima revizie si nu am pierdut garantia. e drept ca la inceput au facut putin pe nasoii dar le-am explicat ca este uleiul agreat de renault si este din aceeasi clasa calitativa si pana la urma au acceptat

Comment

Clar, Elf e de-al lor, n-au voie sa refuze.

Si ca sa nu faca scandal, as lua filtrul de ulei de la ei...
        _

sigpic

Comment

Garantia la dacia e de departe printre cele mai ieftine .Totusi eu am renuntat pt ca nu circul f mult. Am masina de cca 20 luni si am 10.000 km.Sunt multumit de masina.La revizie am bagat Aral sintetic(cel putin asa scrie pe el) cu 100 lei cu tot cu filtru .Filtrul de aer era ca nou .Am schimbat uleiul acum 3 luni.

Comment

Originally posted by dsign View Post
            Pt bianacamarius : cu ce e diferit blocul de lumini de ph2 fata de cel de ph1? te-ai gandit ca poate cei din service mai zic si bazaconii?

Stai linistit, nu renunta la garantie. Ti-ai cumparat-o cand ti-ai luat masina noua. Altfel, iti luai una SH mult mai ieftina, asa cum zicea un coleg mai sus.

La revizie poti merge cu piesele tale, daca citesti un pic de legislatie. Nu au voie sa-ti impuna ce consumabile sa folosesti, atat timp cat ceea ce aduci tyu respecta specificatiile producatorului.

Daca faci cate o revizie pe an, nici nu o simti la buzunar (redu fumatul cu un pahet pe saptamana si pune banii la loc sigur, sa vezi ce frumos se strang dupa un an)

Daca faci 2-3 revizii pe an, oricum nu trebuie sa renunti, pentru ca inseamna ca faci multi km si se pot intampla multe chestii neprevazute : articulatii, frane, electronica... Nici nu vrei sa stii cat face un modul de ABS sau o pompa de frana.

Cu modificarile : Dusterul meu beneficiaza de garantie desi am pus incalzire in scaune, am montat singur protectiile de aripi, am pus dimmer la luminile de bord, am pus alte jante si alte anvelope, etc... Avand incalzirea pe scaune, mi-au schimbat sezutul scaunului de la sofer, care avea un joc mare. Costul sezutului era urias, la fel si manopera.
            nu e adevarat eu am avut provizoriu bloc de lumini ph1 si nu declansa semnalizarea pt ca motul acela era prea ,,scurt,, a si pt ph 1 sunt 3 tipuri dovada fiind seriile

Comment

Da, ai dreptate partial. Insa nu e un motiv suficient cat sa renunti la garantie.

Bloc de lumini cu dintele ala de revenire mai lung s-au pus si pe Ph1, alea mai noi. Eu unul am reusit sa montez de la una la alta si culmea, am si facut sa mearga revenirea manetei de semnal.

Bag seama, te zgarcesti la taratse acum...
              _

sigpic

Comment

am si eu o nelamurire cu garantia celor de la dacia. daca e in garantie numai la dacia la reprezentanta pot sa ma duc la revizii cu ea, sau pot sa optez si la un servis care este acceptat de r.a.r., si detine autozitatie de la dacia, renault ... alte marci.cunosc pe cineva care are servis auto si mia spus ca detine autorizatii pt. 12 marci auto, si poate sa completeze el legal carnetul de servise si are si stampila din aia mare tip parafa. acum ce sa cred?
                poftiti in logan sa va odihniti !!! taxiul lui ciak norris !!!

Comment

In perioada in care masina se afla in garantie reviziile periodice precum si reparatiile , se fac numai in unitatile Dacia Service.
                  Gasesti pe sit-ul Dacia lista cu aceste unitati, sau te poti informa prin e-mail la Vocea clientului, eventual telefonic.
                  Last edited by IancuMIC; 28 January 2012, 00:29.
                  Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google