Ala e butonul de NOS
Cotiera
Collapse
X
-
Uite ca la asta chiar nu m-am gandit...Super tare ideea.Poate chiar improvizate niste sertarase.Nu este o idee rea deloc.
Acum ramane problema cu scartaitul.Este unicul lucru care ma poate deranja la masina.Daca mai incepe sa scartaie si cotiera chiar ii dau foc la toata.Fete de usi ,macarale ,bord ,prinderile de centuri ,...EX : + =
Comment
-
Azi am dotal loganelul cu o cotiera originala Prestige,neagra,pret 210 lei+20 lei "manopera" la negru unui baiat de la service(am fost ptr o problema cu o planetara si daca tot s-a nimerit sa iau cotiera...).ALTA VIATA cu ea la bord si nu incomodeaza cu nimic.Se merita cea originala chiar daca e ceva banuti.KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate
Comment
-
Gata, m-ati convins. Imi iau cotiera. Fac des drumuri lungi - odihneste, telefon, ochelari, incarcatoare, tigari, bricheta, orice alte nimicuri - e incapatoare. Din cate am vazut, cea mai faina e cea neagra pentru Prestige. Dacoserv, pazea ca vin (sunt la coltul strazii ).
Comment
-
La Dacoserv au pe stoc doar cotiera normala. De cel din Militari vorbesti, nu?
Comment
-
Originally posted by andrei View PostLa Dacoserv au pe stoc doar cotiera normala. De cel din Militari vorbesti, nu?
Comment
-
Cel mai probabil gasesti la IPSO Baneasa sau Auto Marcus Grup. La Meridian n-au.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostCel mai probabil gasesti la IPSO Baneasa sau Auto Marcus Grup. La Meridian n-au.
Comment
-
Parerea mea e ca cea originala de Prestige e si cea mai buna chiar daca e scumpa! Nu scartaie, nu incomodeaza etc! RECOMAND!! Am si eu....Attached Files
Comment
-
La IPSO e deschis sambata intre 8:30 - 16:00 si la AMG e deschis tot sambata intre 8.00 - 14.00.
Comment
Comment