(despre martor )are si asa ceva? si mai spun unii ca sunt dezamagiti eu azi am gasit toate aeratoarele care ziceai pe sub scaune la MCV pentru toate randurile 7locuri inca doua motive sa nu fiu dezamagit
Intrebare??
Collapse
X
-
Originally posted by petroman View Post(despre martor )are si asa ceva? si mai spun unii ca sunt dezamagiti eu azi am gasit toate aeratoarele care ziceai pe sub scaune la MCV pentru toate randurile 7locuri inca doua motive sa nu fiu dezamagit
eu unul am de aproape 7 luni permisul si dupa ce am luat permisul vreo luna am mers pe o babuta de dacie din `80 si mi-a prins foarte bine, am invatat f bine pe ea treaba cu vitezele. La semafor zici ca mestecam in mamalica si pana plecam imi umpleau ceilalti frigiderul
Loganul este prima mea masina. la inceput eram hotarat sa imi iau un bmw din germania din 2002 la vreo 10-11.000euro da mi-a trecut repede, nu regred deloc alegerea facuta, sunt satul de oameni cu masini straine mergand incet (nu cred ca stiu sa schimbe mai mult de viteza a 2 sau a 3 ) sa nu consume mult.sigpic
Comment
-
Originally posted by petroman View Post(despre martor )are si asa ceva?
Comment
-
Usita aia asa sta la toate Loganurile. Vezi rezolvarea pe threadul deschis de tine.
Comment
Comment