Masina Mea B 555 PCH

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Moral e vina lui ca nu s-a asigurat si era incadrat fix pe contrasens, un dobitoc, iar eu eram pe loc de peste 1 min. Apoi a autorităților care isi bat joc de noi. Aia nu e intersecție normala. Pentru a intra pe strada aia cum vroia el, trebuie sa calci linie continua/contrasens pentru ca banda e îngustă si mai sunt si mașini parcate. Apoi in dreapta, cum am venit eu e bloc, sunt tonete, vegetatie.

In concluzie acolo esti expus si la voia sorții, ca de obicei in țara asta...trăiască casco! ))

Linia de pe sosea, semicercul din fata masinii roșii ce rol are? Doar delimiteaza sensul prioritar, banda respectiva?

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
    Last edited by PCH; 30 November 2013, 22:24.

Comment

• Nasol pt tine mah si culmea, sa ti se traga tocmai de la un BMW.

Delimiteaza banda ,,ca sa nu o iei pe aratura,,adica pe zona hasurata si sa nu iei curba mai in larg. Un fel de ghidaj. Cu alte cuvinte,,daca in ala cu masina rosie (sa fie stationat) ar intra ala cu dacia veche, eu unul consider ca ala cu dacia ar fi de vina.

Intradevar,,mare panarama este intersectia aia. Dar si cea de la Petre Ispirescu Cu Margeanului este la fel de idioata,,daca nu mai nasoala.

Comment

• Daca te consoleaza cu ceva, BMW-ul a iesit mai rau decat Focusul tau, din intalnire.

Comment

• Daca erai stationat unde e aia rosie, nu e vina ta - fiindca erai pe sensul tau de mers. Practic BMW-ul a intrat pe contrasens - n-are nici o treaba cu faptul ca zona e hasurata. El trebuia sa o ia pe sensul lui de deplasare. Faptul ca sunt masini parcate pe celalalt sens nu e treaba ta. (si aia care au trasat intersectia aia sunt idioti, fiindca pt. asigurare e absolut necesar sa avansezi in intersectie - zona hasurata trebuie practic ignorata, iar arcul de cerc care delimiteaza traseul cu prioritate e zona pana unde poti avansa pt. a te asigura)

Mergi la politie fara nici o grija daca cel cu BMW-ul incepe cu faze aiurea.

La amiabila unul trebuie sa se treaca "VINOVAT" iar celalalt "PAGUBIT". Sper ca ati completat, fiindca daca nu ati cazut de acord, nu faceti nimic cu hartia aia.
          Last edited by ion_R5; 1 December 2013, 21:39. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Prima oară mi-a dat el rca ul, apoi a dat niște telefoane si mi-a zis ca eu sunt de vină pentru ca am cedează, eram trecut de semn si ca daca mergem la poliție imi rețin aia permisul pentru ca nu pot dovedi că eram pe loc, oprit. Eu eram fix unde e mașina roșie, staționat. E o poza in care se vad resturile pe jos.

La politie nu mai putem merge, vineri s-a întâmplat...a trecut termenul legal in care puteam merge.

Last edited by PCH; 1 December 2013, 23:16.

Comment

• ba da, te poti duce, dar vei platii o amenda, la fel si el, in jur la vreo 300 ron.(pentru neprezentare in 24 ore)

Comment

• Pai și dacă ma duc mi-e frica sa nu rămân fără permis, sunt si 3 luni :|

Comment

• dar cum nu poti dovedi ca erai oprit ,esti de vina ,asa ca bine ca ai casco si carnetul ramane in buzunar.

Comment

• Era bine daca sunai la 112 si anuntai accidentul chiar atunci. Daca ai poza cu masinile pe locul accidentului mergi la politie fara probleme.

Suna-l pe tip si spune-i ca te duci la politie luni si sa vina si el. Vezi la ce sectie trebuie sa mergi. Practic daca nu ati completat si semnat amiabila nu aveti nimic.

Probabil ca tu ai Casco si te preseaza ca sa isi repare BMW-ul pe RCA-ul tau, fiindca el e in plop si il costa reparatie un sac de bani.

Treaba e ca tu o sa iti faci masina pe Casco, nu pe RCA-ul lui - si o sa iti bage costurile in rate - iar la anul nu vei mai avea reducere.

Comment

• Nu am semnat nimic, are doar copiile de pe actele mele. Eu am doar rca-ul lui, care e la Uniqa.

Comment

• Daca e de luat permisul - i-l ia lui, fiindca cu viraj la stanga el iesea dupa drumul prioritar - deci trebuia sa se asigure - si clar nu avea ce sa caute pe contrasens peste tine. Asta daca tu nu trecusei de linia care demarca drumul principal/prioritar

Comment

• Pai vezi poza, e o poza fara nicio masina...daca o mărești se vad pe jos resturile de plastic. ...mai aveam 2-3 m pana la linia alba, cea care delimiteaza acolo!

Comment

• La Politie trebuie sa mergeti impreuna pt. constatare. Suna-l si mergi la politie luni, nu mai sta - ca poate face figuri si anunta el la politie ca ai fugit de la accident sau cine stie ce combinatie face - si pici tu mai rau. Il suni maine dimineata la ora 8 si ii spui ca mergi la politie la ora 9 (sau ii dai SMS chiar acum). Nu-l lasa sa te ameninte sau alte chestii. Vinovatia o stabileste politia, nu el.

Uniqa e OK ca asigurare, nu-ti face problema. Cu procesul verbal de la politie, mergi direct la Uniqua (trebuie sa te programezi telefonic mai inainte)
                            Last edited by ion_R5; 1 December 2013, 23:40. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                              Moral e vina lui ca nu s-a asigurat si era incadrat fix pe contrasens, un dobitoc, iar eu eram pe loc de peste 1 min. Apoi a autorităților care isi bat joc de noi. Aia nu e intersecție normala. Pentru a intra pe strada aia cum vroia el, trebuie sa calci linie continua/contrasens pentru ca banda e îngustă si mai sunt si mașini parcate. Apoi in dreapta, cum am venit eu e bloc, sunt tonete, vegetatie.

In concluzie acolo esti expus si la voia sorții, ca de obicei in țara asta...trăiască casco! ))

Linia de pe sosea, semicercul din fata masinii roșii ce rol are? Doar delimiteaza sensul prioritar, banda respectiva?

inteleg ca veneai de unde vine aia rosie. esti vinovat. el venea de pe sibiu si intra pe compozitorilor (nu constructorilor ) ? el avea prioritate. aia care iese prin 13 sept are cedeaza fata de toti. cunosc zona perfect ca pe acolo am crescut.

Comment

• B997NDL Ala cu BMW-ul a intrat pe contrasens - nu-i vorba de prioritate. Daca unul face viraj stanga si intra pe contra peste unul - cine-i de vina?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google