Multumesc de raspuns..Numai bine.
Loganu Meu - OT.07.BKL
Collapse
X
-
Aeratoarele vezi mai sus sint de Peugeot 308 si sunt luate de la dezmembrari, deh acu cum negociezi asa le iei, eu am dat 100 lei+taxa curier rapid
Aeratoare- UP UP - Peugeot 308
Locatie - Dezmembrari - cautat pe internet
Pret - in functie de cum negociezi - eu am dat 100 lei pe 5
saptamana viitoare sper sa termin si sa pun poze cu tunelul de laguna montat
Comment
-
Salut, sunt curios un pic de ce ai mai pus mansoanele acelea la tevile de la AC ?
Iti zdranganea, vibra, sau avea alte simptome de astea...?Attached FilesCand e vorba de bani, toti suntem de aceasi religie...
Comment
-
nu mansoanele alea le-am pus preventiv sa nu frece conductele, avand in vedere ca sint de aluminiu si se pot fisura repede.
Primu manson din stanga e pus pentru ca teava e lipita de caroserie, iar al -2-lea e pus sa nu frece conductele intre ele, avand in vedere ca nu am toate clipsurile originale pentru conducta.
Sint montate asa de2,5 ani si nu am avut probleme.
Originally posted by alex125 View Postdaca ai da actipildul ala jos de pe portbagaj ar arata mai frumoasa masina.
bafta la modificari
pe viitor vreau sa cumpar niste jenti mai frumoase si sa montez un eleron la portbagaj si unu de luneta din ala stil ochelari, am vazut unele interesante.
In rest nu mai vreau sa fac modificari la exterior (spoilere, praguri, arcuri sport etc) avand in vedere ca eu nu merg cu masina numai pe asfalt e masina de familie si asa mi-as batea joc de munca mea.
O sa mai lucrez la interior - dupa ce voi monta tunelu de laguna, o sa incerc sa schimb scaunele din fata cu altele mai frumoase.
Dar astea cand o sa fie bani
Comment
-
Gata baiatu a terminat de montat cotiera de laguna, Vine super
plus actuator la portbagaj cu buton integrat frumos in cotiera
Acum e tarziu maine o sa revin cu niste poze de la lucrare.
Mai am de facut un suport de fibra unde vine imbinarea cu bordu ca sa nu se mai ada spatiu ala dintre cotiera si bord
Comment
-
Asa o sa pun pozele promise sper sa se vada bine le-am facut seara dupa ce am venit de la servici dar promit co sa vin cu unele facute ziua.
Lucrarea e terminata 90% mai am de facut rost un burduf de laguna 2 si de creat un suport din fibra de sticla care sa mascheze golurile la unirea bordului cu tunelul de la cotiera si pe laterala sub bord.
Si o poza cu actuatoru montat pe usa portbagajului, iar butonul de deschidere al portbagajului e montat in cotiera in locul unde venea butonul de avarie la Laguna.
Sa imi spuneti daca va place cred ca o sa vreti si voiv
Comment
-
Originally posted by nicu_rcn View Postfrumos tunelul de laguna, s.a potrivit la fix?
si am avut un profesor bun, am cerut sfaturi de la Sibianu, caruia ii multumesc inca odata pe aceasta cale
Comment
Comment