If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Mane, ti'am mai zis si repet
ai o masina de nota 10+ din partea mea, imi place foarte mult cum arata si ce ai muncit la ea
felicitari si ai parte de ea in continuare
sunt curios, ce planuri ai pe viitor ? Sau ce ai de gand sa ii mai faci ?
Ma, lipseste omu' citeva ore si voi va faceti de cap aicisha...
Nu am plasma, am folie de Prestige, multam Andrei pt lamurire.
Chrisnacht, nu am vopsit nimic inca. Nu a fost timp.
Planuri apropiate: sa termin partea cu consola centrala, sa imi refac muzica, sa refac vopseaua, sa schimb bara fata si sa repar capota si apoi sa o vind (masina)
Multumesc tuturor pentru aprecieri
Despre capota : am platit 320 lei pentru adaosul de tabla sudat pe capota. Finisajul si vopsirea s-au facut pe asigurare, deoarece aveam in deviz o ora de reparatii, aveam o mica indoitura inainte de a o prelungi. Pentru munca in plus depusa de tinichigii pentru finisaj am cumparat foarte multa bere si am consumat o multime de nervi.
Cine vrea sa faca asa ceva, il sfatuiesc sa aibe grija ca finisajul sa se faca exclusiv cu chit de fibra de cea mai buna calitate, altfel se va intimpla ca la mine.
Plasma de bord nu se strica datorita socurilor. Ea are alte dezavantaje fata de leduri, le-am prezentat pe toate in topicurile dedicate de la sectiunea Logan Tuning. Va rog cititi acolo cu atentie, deoarece am expus concluzii bazate pe teste efectuate personal.
Dupa cat ai muncit si ai investit o vinzi, am inteles ca o dezechipezi , o vinzi stock(fa o lista cu preturi s-a stranga lumea bani))).Si ce iti iei ? Sandero?(nu cred) loganu de 133cp? Sau Clio Rs ?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment