Ce'nseamna domne resoftarea , ntz ntz ntz
Br-28-agm
Collapse
X
-
Stiu...si la mine e la fel,m-am dat aseara cu un amic cu un A4 diesel doar asa sa vad cum stam...si am ramas placut impresionat
In schimb cred ca a innebunit calculatoru de bord...am mers numai prin oras cu ea si s-a zapacit consumu rau de tot,dar mi-a facut asa si inainte de resoftare...tre sa o scot la drum intins sa se regleze.
Numai bine..1 point 6 litre 8 vsigpic
Comment
-
am reusit sa ii fac o poza cu rezolutie mai mare. va rog ajutati-ma cu o culoare, sa vad exact ce sa ii fac, caci saptamana asta il duc la vopsit.
unii mi-au zis sa il las asa - albastru mineral- dar ziceti-mi daca nu cumva osa iasa o panarama in 5 culoriAttached FilesLast edited by valeriuciprian; 29 March 2009, 21:00.
Comment
-
Alb si vopseste si bara tot alb!
O sa fie beton masina!!!!
Parerea mea!
Comment
-
as vrea sa vad diferenta intre alb si negru. Oricum, asa nu il las.
Ma gandeam sa ii pui kit-ul pilot model DS, iar de aia il faceam negru sa faca contrast - chiar si pe bara stock.
Daca fac totul alb, parca e prea spalacita zic eu.
valeu, nu ma lasa sotia sa o duc la casco sa imi schimbe bara fata cu una de mcv sau ambele cu un kit de tuning .
Sibiene, zi nene ca tu mai stii cum e... vad ca te descurci.
Comment
-
iamagi, eu i-am spun cam ce vreau sa fac, asa intr-o doara, iar dupa 8-9 zile, am fugit la Pitesti, am pus kitul....si asta a fost!
Banii n-avea cum sa-i mai recupereze, e chiar frumos, iar...cel mai important, a inceput sa fie mandra de masinuta ei!!!!!!!
Acum nu mai am probleme cu orice fac masinii.......totul e sa nu stie cat costa, caci altfel e mare problema
Comment
-
Ti-am facut eleronul alb in paint, negru nu am mai avut timp. Se putea si mai bine zic eu cu albul ala dar dupa ce am vazut toata poza n-am mai stat sa mai colorez inca odata.Attached Files
Comment
-
mersi mult alex.
mai am doua variante de la al!n. multumesc si alin.
acum trebuie sa ma decid.... greu tare...
Comment
Comment