Romania....incotro?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ca toata prostimea din toata tara si eu platesc asigurari,somaj ,tva,forfetara ,etc .bun pana aici.ideea e ca banii nu ajung direct din buzunarul meu acolo unde poate pe mine ma doare.banii merg la finante si se duc in....acolo.numai ca ajung cu taraita. de la finante se impart pe cap de vaca furajata.nu ar fi pentru prima oara cand banii colectati din taxe (exemplu :prima inmatriculare) pentru ceva sa fie plimbati in alta directie.lucrul asta a fodst confirmat si de cartre un ministru.omul cand vede ca da bani multi pe ceva de care nu beneficiaza (raportat la veniturile romanilor ,ca afara sunt mai mari taxele dar la nivelul salariilor de acolo)pai normal ca-si ..ceva.undeva sus se trag linii si se aduna.una mie ;una ,doua, mie ;una tie ;una, doua ,trei mie.....bd in actiune
    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Cezar, n-ai ce schimbi la mine. Sunt prea bine ancorat in realitate si nici-o furtuna nu ma poate darama. Hai sa-ti spun o chestie strict in ce ma priveste referitor la medici. Din 2000 si pana in 2005 pe 8 iunie, am cheltuit aproape 200000lei (2mld lei vechi) si m-am plimbat cu taica-miu prin mai toate spitalele renumite din Romania. Nici-un medic nu mi-a spus sa nu mai cheltui bani aiurea, pentru ca nu mai e nici-o sansa, nici-un medic nu mi-a propus sa il duc la o clinica din strainatate. De ce? Pentru ca pierdeau o mare sursa de venit. In 1995 am fost operat pentru un chist... e normal ca dupa 15 ani sa nu se vindece? Si acum... te-ntreb eu pe tine... pentru ce platesc asigurari de sanatate? Si da, ai dreptate, nu mai calc in spitale de stat, am asigurare privata de sanatate, atat eu cat si familia, si la nevoie ne vom folosi de ea (sper sa nu fie cazul).

Comment

• lasa l Cezare ca nu are rost sa te complici. ne bate prin experienta. daca am fi tot poporul asta asa ca el ia gandeste te numai cum ar fi. a stai ... deja suntem

@ ovidiu chiar bine ai zis esti ancorat in realitate. asta este problema generica a poporului roman. ca suntem ancorati in realitate. numai ca suntem ancorati intr o realiatate gresita si distorsionata. e ca si cum ai privi lumea printr un ciob si sa fim atat de ignoranti incat sa credem ca aceea este lumea noastra. suntem manipulati fratilor. nici ca puteam sa avem un imn mai bun si tot degeaba. trezeste te romane din somnul cel de moarte !!!

p.s. in legatura cu postul de mai sus. e vina statului nu a medicilor. doctorii sunt legati de maini si de picioare si li se mai baga si un par in gura din cand in cand. ca o armata fara arme tancuri si avioane. doar soldatii
        Last edited by alessandro; 25 March 2010, 17:09.

Comment

• adevarul ca la o faza de genul asta e normal sa se manifeste asa.fratele meu a umblat cu baiatul de 15 ani aproape 1 an prin spitale sia a cheltuit o gasca de bani.a imprumutat bani i-am dat si eu si parintii etc.fratemeu cand a vazut ca baiatul a intrat in coma va dati seama ce disperare era pe capul lui.si l-au plimbat ba la roman ba la iasi etc.a ramas ca in tren .si-a revenit dar parca nu mai e ce a fost.nu se joaca si el o minge,nu poate alerga..sa-l interbi pe tasu de doctori.sa veci ce zice.
          Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Stiu ca ai tendita de a exagera, deci referitor la acei 200 000 ron (50 000 euro) sunt circumspect. Care a fost diagnosticul si metodele invazive?
            Trimite cand ai timp si doresti o foaie, sau mai multe, de externare.

Ca sa fac o scurt rezumat, cu "Scoruri" informative: operatie cardio-vasculara cu risc f inalt- 5000 euro. Chirurgie toracica 3000 euro. Chirurgie estetica, nu cred ca-i cazul.
            RMN - 1500 euro ( cel mai scump cu putinta, caci exista si la 200 euro, chiar si gratuit)
            Pet-CT- 2000 euro.
            Nimeni nu face asta de prea multe ori pe un singur pacient.

Cat despre ce chist ai, la fel, trimite-mi o copie a acelei foi de externare si vedem ce si cum.

Comment

• Cezar, ai PM.

Comment

• senatorul Voicu in sfarsit arestat ! a fost saltat acum ceva vreme de politisti si in fata camerelor de vedere si a aranjat cravata cu un gest ferm ceea ce in limbaj masonic se traduce in : am nevoie de ajutor.

ce parere aveti ?

Comment

• circ ieftin pentru popor.

Comment

• Asa zic si eu...un fel de distragere a atentiei, de alimentare a constientului colectiv cu lucruri care n-au o importanta reala.
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Pai da. Il tin putin inchis, fac tam tam, se bucura poporul, si dupa aia ii da drumu.

Comment

• eu privesc aceste intamplari ca pe un lucru bun dar privesc in acelasi timp cu o oarecare tristete gandindu ma cine este regizorul acestei nemaipomenite piese de teatru care incearca sa ne tipareasca cu forta un mesaj pe creier cum ca justitia isi face treaba.
                        am terminat acum catava mai multa vreme de citit "Cine Suntem" cartea lui Dan Puric. de atunci imi rasuna in cap zi si noapte o fraza pe care am citit o in aceasta carte, o fraza de acre nu pot sa scap care ma tortureaza si nu imi da liniste tocmai pentru ca imi dau seama si constientizez ca este adevarata :

" antrenamentul de uitare la care este supus poporul roman astazi, face ca gandirea si inima sa se roteasca pe loc si, din aceasta rotire in gol, paradoxal, o data cu trecutul, dispare si viitorul. El, omul de azi, pedaleaza zadarnic, intr un prezent continuu. A locui cu fiinta doar intr o dimensiune a timpului - si aceea distorsionata - inseamna moartea lenta dar sigura, a identitatii. "

Comment

• Cum cine Baselu..
                          Spalator de creiere este MARINELU,,Este ca si cum ar da cu mopul pe puntea vasului ca sa fie curata innainte de a se scufunda(puntea fiind Romania)!

Comment

• nici o sansa. baselu este un pion pe tabla de sah. este mult prea mic si nesemnificativ. este cantitatea neglijabila. sunt alte interese behind the scene.

Comment

• Am crezut ca in romania nimic nu ma mai poate surprinde placut!!!
                              Attached Files

Comment

• ROMANIA INCOTRO? INCOTRO? INCOTRO?
                                Tva-ul,,25%....Benzina 5 lei,,,Alimente scumpe,...Facturi si mai scumpe,,Impozite si mai mari,,Taxe imense si multe,...Sanatatea la pamant,..Invatamantul este in pom,..Agricultura in aer,..Cfr-ul pe aratura,..Infrastructura rutiera plina de gropi si cratere...INCOTROOOO FRATILOR INCOTRO???
                                Ce se va intampla cu noi daca va fi TVA-UL 25%???

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google