Posibila problema la cabluri, in timp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Posibila problema la cabluri, in timp

Salut,
    Nu ma pot lauda ca fiind fan Logan, ba chiar mai mult vin cu o recomandare pentru utilizatorii Logan: "ATENTIE! ESTE POSIBIL SA VA IA FOC MASINILE DATORITA PROIECTARII DEFECTUASE". Verificati cablajul sub bancheta spate-stanga; datorita frecarii de podea si de partea metalica din bancheta eu am avut neplacuta surpriza sa constat deteriorarea si arderea integrala a cablajului(doamne ajuta ca a fost doar atat), datorita unui scurtcircuit. Acest lucru se putea evita prin crearea unui cant in podea sau prin adaugarea a 50 cm de cablu in plus.

Am doua replici pentru tine:
    1.Esti singurul pe care-l aud cu problema asta (nu spun ca nu exista)
    2.D-aia am casco
    Deci ma doare undeva de proiectarea lor.Daca ia foc si ii cauta compania de casco s-ar putea sa nu le placa (mai ales daca dai si la ziar)
    If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Da asa e andrushk este casco , dar pentru cei care nu isi pot permite sa plateasca casco un e rau daca ar da o privire sau na .. Ceva de genul
      iar initiatorului threadului : mane, cam exagerat titlul topicului

Comment

Are cita dreptate emhoria, respectivele cabluri sint cam ampixulea pozitionate, mari sanse sa iasa un mic scurt si o flacara.
        chiar daca n-ai casco, este defect de fabricatie, nici macar nu intra la capitolul garantie. Dai in judecata si probe solide sint, ce sa-i faci, masina ieftina.
        andrushk_mib: daca firma de asigurari nu despagubeste defecte de fabricatie? . grija mari la clauzele de pe contract!

un exemplu este sp!ke, ia fost stropita toata masina cu acid, revopsire integrala si surpriza! asigurarea nu acopera... vandalismul... parca
        Last edited by crististreulea; 22 July 2008, 00:30.
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Da.. Grava treaba
          am casco, dar mai bine trag putin cu ochiul maine in "zona crepusculara"
          multumim de info emhoria si cristi

Comment

Am dat de nenumarate ori bancheta din spate jos...Sunt fire pe sub ea intradevar...Dar nu mi se parea nimic suspect...O sa o dau jos si azi sa ma uit mai atent...
            emhoria...Poti pune niste poze concludente cu acele fire de pe masina ta?
            sigpic

Comment

Si ferrari-ul lui Gabi Popescu a ars... Si ce daca... Daca a ars o masina de cateva sute de mii unde standardul de fabricatie e... Ce va mira la una de nici 10 . Daca e se sa intample... Iti arde cu tot izolerul pe care il pui tu pe acolo toate cele bune

Comment

Originally posted by valeriuciprian View Post
                Am dat de nenumarate ori bancheta din spate jos...Sunt fire pe sub ea intradevar...Dar nu mi se parea nimic suspect...O sa o dau jos si azi sa ma uit mai atent...
                din pacate, momentan nu am posibilitatea - masina este in service, cei de la pitesti au zis ca-mi schimba doar partea din spate(de unde a plecat scurtcircuitul si a "prajit" tot cablajul), iar eu voi suporta cheltuielile pentru cablaj fata si cablaj motor deoarece am montat instalatie GPL. Cum ajung la service pentru a lua masina voi cere personalului sa-mi trimita aceste poze si le voi posta.

Originally posted by andrushk_mib View Post
                Am doua replici pentru tine:
                1.Esti singurul pe care-l aud cu problema asta (nu spun ca nu exista)
                2.D-aia am casco
                Deci ma doare undeva de proiectarea lor.Daca ia foc si ii cauta compania de casco s-ar putea sa nu le placa (mai ales daca dai si la ziar)
                Iti raspund punctual:
                1. Verifica sub bancheta din spate in stanga - vei avea surprize.
                2. Daca vei fi cu copilul in masina si ia foc, nu o sa te mai doara undeva(sau gandestete ca pleci din timisoara sau craiova spre constanta, pe la jumatatea autostrazii ai norocul si se arde doar cablajul - ce faci daca ai un copil de 2 ani? Il tii in soare pentru ca sunt incapabili proiectantii daciei logan?).
                Last edited by Seba; 22 July 2008, 09:36.

Comment

Da, cred ca nu trebuie neglijata problema, este de vazut si o izolare suplimentara ar fi binevenita. Oricum am sa ma uit si eu.
                  Titlul threadului mi se pare nepotrivit.
                  Last edited by valeriu61; 22 July 2008, 08:30.
                  Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

Originally posted by valeriuciprian View Post
                    Stai linistit ca motorina nu i-a foc asa usor . Griji sa ne facem noi benzinarii.
                    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by crististreulea View Post
                      un exemplu este sp!Ke, ia fost stropita toata masina cu acid, revopsire integrala si surpriza! Asigurarea nu acopera... Vandalismul... Parca
                      Asta pentru ca ori a ales sa plateasca mai putin la CASCO si polita nu includea si vandalismul, ori a semnat fara sa se gandeasca sau sa citeasca. N-as face CASCO in ziua de azi, in Bucuresti, fara vandalism inclus. Habar n-aveam de ce a patit Sp!Ke. Naspa!

Comment

Am demontat bancheta si m-am uitat in partea stanga este un manson care mi se pare destul de sigur.
                        partea mai proasta este cablul de la indicatorul de combustibil care in doua locuri mansonul de protectie era usor stivit.
                        dupa amiaza fac poze si le postez aici
                        Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
                        Andreea Trifu

Comment

Originally posted by Cristi_LCD View Post
                          Stai linistit ca motorina nu i-a foc asa usor . Griji sa ne facem noi benzinarii.
                          Pai ce lui i-a luat foc masina de la vaporii de benzina?... I-a luat foc bancheta sau mocheta...Nu?

Da...M-am uitat si eu la acele fire...Ce sa zic... Par sigure la prima vedere...Dar pentru siguranta mea si a familiei cred ca le voi imbraca intr-un manson de cauciuc.
                          sigpic

Comment

Asa sa faci Valeriu, paza buna trece primejdia rea, si apoi micii loganisti sunt cei mai importanti, nu?
                            Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

Nu de la vaporii de benzina, dar acel cablu poate face un scurtcircuit si sa arda bancheta
                              Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
                              Andreea Trifu

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google