sambata vin cu masinuta:x
LoganClub Turnu-Magurele
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
facem un banner cu Logan Club TR MAG si il punem in peco la alexandria ... !!! k prin peco trec toti
si app ... de azi retro 590 este membru LOGAN CLUB TURNU MAGURELE ...dar datoria lui ca membru e sa vina la intalnire ( de buna voie ) . . .sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709
Comment
-
Bine ai venit retro! Stiu ca nu ai permis dar nu i nimic te asteptam cu sofer la intalnire.Bogdane cu siguranta vom face si o regionala pe Teleorman dar pana acolo este drum lung.Din cate vad LoganClub Turnu Magurele este cel mai activ din acest judet.In primavara eu voi avea acei oaspeti de la Pitesti pentru pescuit,asa ca vom face una ceva mai lata cu gratare si toate cele,Voie buna,muzica..palincuta...pescuit..distractie.Cum Cristi doar veghezi?Nu mai zici nimic si tu,doar esti membru si viitor organizator intalniri al micutului nostru club!CARPE DIEM!
Comment
-
dragi colegi membri ai LC TR MAG ...
de saptamana viitoare ne apucam serios de treaba ...adica votam pentru organizator , pozaci (se stie cine va carstiga) , co-organizator si altele !!!
vreau sa fim si noi ce ceilalti si mai ales ca suntem singurul club din teleorman !
cine doreste sa candideze sa spuna !sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709
Comment
-
Eu unul nu candidez ca nu s Base` dar cu siguranta voi fi prezent la vot pentru cei ce vor fi candidati ca si:Organizator Intalniri,Co-organizator,Fotograf Oficial LC Tr-Mag.In functie de prezentele fiecaruia la intalnirile saptamanale se vor alege si acesti candidati.Propun ca si Organizator Intalniri pe Felye.El este cel ce a inceput acest club si cel ce si da interesul in fiecare sapatamana sa anunte telefonic sau prin scurt mesaj scris ca la ora stabilita este intalnirea.Desi inca nu conduce un Logan isi da interesul mai mult decat altii.Are unul la care si a facut singurel destule.Cat despre banner si alte chestii de acest gen,ramane de discutat.CARPE DIEM!
Comment
-
@retro 590 , no offence dar daca s-ar face LCZimnicea nu cred ca am avea noi autoritatea de a vota cine sa fie organizator.Asa ca fiecare in oala lui.Te acceptam in clubul nostru dar nu numai cu prezenta pe forum,vrem si fizic.Bafta.
Si eu propun tot pe asta micu ca organizator.Fara Semnatura.
Comment
-
@Carmelo:no offence
Sunt de acord cu ceea ce spui si fii sigur ca nu o sa fiu prezent doar pe forum...incerc sa ajung cat se poate de des la intalniri. E mai greu avand in vedere ca eu nu am permis...dar voi face tot ce potUrcarea e grea...dar panorama e fantastica!
Comment
-
Deci sunt 3 propuneri pentru Felye Organizator Intalniri LC Turnu Magurele,cred ca vor mai fi si altele.Co-organizator..cine? Fotograf Oficial ..cine? In functie de cum se va alege totul se vor face si demersurile pentru a devenii oficial LC.CARPE DIEM!
Comment
Comment