mersi valeriu61, am vazut si eu lista acuma si sper sa fie o greseala si se poate remedia, sa vedem ce zice KeanuRev.
Intalnire LoganCLub in Zona de Vest II La Felix 15 16 17 Mai !
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Da imi cer scuze ii greseala am pus pretul pentru 2 nopti am corectat.. pretul corect ii de 60 de leiLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
ceva nu e in regula cu contul, eu am vrut sa platesc prin homebank ING pe net si contul nu e corect sau mai lipseste ceva(ex RO11BTRL.........)
te rog mai verifica o data, daca nu voi plati si eu prin posta dar era mai rapid asa.
mersi si te rog dami un raspuns.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Da.. IBAN-ul ii necesar cand platiti de la alta banca... :| de ex in cazul tau.. o sa il pun complet IBAN-ul doar ca nu il stiu exact o sa merg maine la banca si o sa il pun.
Ah si am uitat daca se poate o chitanta scanata si trimisa pe e-mail keanurev@yahoo.comLast edited by KeanuRev; 30 March 2009, 18:05.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
vyp75, nu vrei sa astepti sa punem toti banii?
Strangem banii si ii trimitem pe toti odata, inclusiv cu lista de la LCSibiu! Ce zici?
Comment
-
Am o mica problema cu doamna la care sa facut rezervare.. adica la villa crinul. am vorbit azi si nu vrea sa lase sub 35 de lei/persoana... o sa ma duc marti pana acolo sa lamuresc.. problema.. sa fie la 30 la cat v-am comunicat si voua dar o sa fie problema daca o sa trebuiasca sa dati cate 5 lei/persoana in plus?LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Ah da si luni sa fie ultima zi.. va rog.. lunea viitoare cine nu a trimis pana atunci nu pot sa ofer un avans..pentru persoana respectiva.. si chitanta scanata pe mail keanurev@yahoo.com asteptLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Stabilim la intalnire cum facem !
Comment
-
Imi cer scuze si am revenit cu IBAN-ul pentru intarziere.. dar am avut probleme cu masina cu rotile. pe care abia azi am reusit sa mi le rezolv..
Nume : Costea Adrian Razvan
IBAN-ul : RO43BTRL01301201985575xx
Deschis la : Banca Transilvania
Si nu stiu sa zic. data limita undeva pe Vineri sa fie ok.. pentru toata lumea deci aveti 1 saptamana la dispozitie sa trimiteti avansul. Adica jumate din suma
Da si va rog chitanta scanata sa o trimiteti pe mail sau pe ID : KeanuRev , Mail : KeanuRev@yahoo.comLast edited by KeanuRev; 3 April 2009, 20:29.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Facem colega, facem.....
Cum spui tu ca nu-mi place cearta
Comment
-
Dada pai oricum rezervarile sunt facute.. doar ca doamna nu a vrut sa lase sub 35 de lei/ persoana eu ii ofeream 30 da.. stiu sunt tigan) dar odata ce mi-am pus obrazul pentru un pretz.. mai bine ma tziganesc decat sa imi pierd obrazul.. sunt rezervate 9 camere cu pat matrimonial 2 camere cu 2 paturi 3 apartamente. Acuma sa vedem eu marti sper sa ma duc pana acolo.. sa discut fata in fata cu doamna, si nu cred ca daca ii zic doamna atata sau nimic nu o sa accepte pentru ca i frica sa nu piarda clienti oricum suntem un grup si meritam o reducere..LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment