Intalnire Regionala La Brasov 1 martie 2009 Ora 10 !!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pana acum stam cam asa:
    Brasov - 25 masini si in jur de 29 de persoane
    Bucuresti- 24 masini si 50 de pers.
    Sibiu-8 masini si 17 pers.
    Pitesti-11 masini 25pers.
    Cluj-5 masini si 11 pers.
    Ploiesti-2 masini 3 pers.
    Galati - o masina 2 pers.
    Mioveni- 8 masini 11 pers.
    Campulung 1-1
    Craiova- 2 masini 4 pers.

Consider lista destul de aproape de adevar !! dupa cum o spune si numarul am fost destul de multi !! acest lucru nu poate decat sa ne bucure!! data viitoare macar pe atat sa fim si o sa fie super!!

Deci cam 87 de masini si 152 de persoane!!
    Last edited by alexbv; 2 March 2009, 00:46. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• concluzia....1,74 oameni au fost azi in fiecare masina ))

Comment

• http://s4.transfer.ro/storage/1_martie_2009-861ca.rar aici aveti cateva poze si de la mine,mai am dar abia maine le pot pune.noapte buna tuturor!
        "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

• Misiune indeplinita cu succes: m-am intalnit cu SIBIANU ) Cum te bucurai tu azi sibiene ??

PS. A meritat lobby-ul tau ;)
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Bun, cine face DVDurile cu poze si face sa ajunga la tot poporul?

Si mai usor cu posturile ca n-apuc sa le citesc
            Last edited by ReBe; 2 March 2009, 01:19.
            Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• FELICITARI pentru organizare.nota10.scuze daca pitestiu si mioveniu au suparat pe cineva.noi suntem cu şotiile.oricum am facut o urcare pe jos....pacat ca masina a ramas la jumatatea drumului,dar ma revansez eu.
              [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• Vb lui ag80bik, tot respectul pentru organizare si micile surprize. Au facut intalnirea memorabila. Multumim mult tuturor celor care au facut intalnirea posibila - adica tuturor celor care au fost cu noi, chiar si doar cu gandul daca altfel nu s-a putut
                Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• Nu sunt posesor de logan, dar ce am vazut azi.............hmm....ieri, am ramas placut surprins de spiritul posesorilor. Poate in viitorul apropriat am sa achizitionez unul si sa il copiez pe Dsign, ca prea statea lumea la geam in parcare la METRO

Multe masini frumoase, majoritatea si mai frumoase...., singurul lucru care a depasit destinatia finala, a fost drumul : politiaaa, gropile, depasirile ( felix stie de ce ) etc.

Concluzia generala: MAI VIN SI DACA NU MA CHEMATI :P

Comment

• Bravo baieti !FELICITARI TUTUROR
                    Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

• Multumesc de primire si organizare la gazde( agitati rau saraci ), multa lume si foarte frumoasa locatia...regret ca nu am putut sa va cunosc mai bine...in fine...cred ca iar fi stat bine BFF-ului printre atatea loganuri frumoase. Poze ,filmulete nu mai aveti ?
                      Last edited by felixb; 2 March 2009, 07:46.
                      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• A fost frumossssssssss ! Multumesc gazdelor de primirea facuta si de organizare,dar nu in ultimul rand celor de la Bucuresti,pentru ca m-au adoptat .Regretul meu cel mai mare este ca nu am putut sa va cunosc mai bine,dar cum sa te cunosti in marea aia de oameni.
                        LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Frumoase poze colegi si deabea astept sa vad dvd-u,acolo se aduna toate si avem ce vedea.
                          TARE INTALNIREA SI OAMENI LOGANISTI MINUNATI!!!
                          O saptamana buna tuturor si RESTUL E LOGAN...............
                          sigpic

Comment

• Cristi de la PLOIESTI AM FOST 2 .......PAD si GMC ;) PH-16-GMC

Comment

• frumos domne..ce sa mai. Felicitari tuturor pt ce a iesit.
                              am sa trimit si eu pozele si o sa arunc cateva si aici.
                              succes !

Comment

• Si eu....multumesc frumos organizatorilor........si-au dat silinta pt ca totul sa iasa fff bine. A fost foarte frumos, impresionant numarul participantilor la aceasta regionala......sper sa mai facem din astea. Imi pare rau ca nu am apucat sa cunosc mai multa lume, dar la cati eram acolo.....
                                Dan.Gutu...placerea a fost de partea noastra!!!

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google