Intalnire Constanta - resuscitare!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu nu stiu ce sa zic ....... am zis ca ajung dar sa vad cat de mult stau la petrecere maine. si dace e pe la 18 poate semnez si eu condica. ca dupa aia o luna

Comment

• vine si eu
      sigpic

Comment

• da o sa vin si eu nu stiu cat stau dar macar vin sa va vad

sigpic

Comment

• prezent si eu

deja ar fi trebuit sa ma treci automat
          sigpic

Comment

• si eu cu ema prezent

Comment

• Eu o sa intarzii astazi....floriile alea alea.... oricum va gasesc eu ....
              Intalniri Logan Club Constanta:
              In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
              Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

• mda... eu cu loganu` perzent... cu toate ca e cam tarziu pusa ora ... 18 ....
                My car ... B-64-PLV / CT-79-EMA ...

Comment

• putini azi...da multi au avut o scuza :P multi sarbatoriti ...deci azi sunteti scutiti si nu sau pus absente
                  Deci azi au fost prezenti :
                  1. Deluxe
                  2.PIgoo
                  3.Supercar
                  4.Andy
                  5. Baietii de la Dacia Club
                  6.Sony- data viitoare sa iei inghetata si pentru mine..ca deja am pofte.
                  7.Ema
                  8. Kelu'
                  9. Eu
                  10. Gabi cu prietena

Daca am omis pe cineva trageti-ma de urechi

Inca o data la multi ani florin...te astept cu o beruca aa si pentru florian-ema sa traiti 1000 de ani
                  Last edited by Loganu; 12 April 2009, 20:31. Reason: Am avut EMO-tii :)

Comment

• ema ala mic nu a facut cinste sa facut ca ploua...
                    frumoasa intalnirea
                    doar ca nu prea am avut eu chef de ea... cei apropiati stiu dece...

sigpic

Comment

• se pare ca azi am laut absenta .... nu am reusit sa mai ajung asa cum mi-am propus din motive intemeiate... sper ca sony sa motiveze absenta ;)) Sper ca v-ati distrat bine
                      P.S. Bineinteles La Multi Ani lui Florin si aici pe forum

Comment

• Baieti , multumesc frumos pentru urari , in special pe mess . Si eu va doresc toate cele bune, si raman dator cu o cinste , ceva, ok?
                        , sunt cu ochii pe voi !
                        :thumbsup:

Comment

• Banui ca duminica nu va mai fi intalnire. Peste 2 duminici, pe 26 aprilie vreau sa ne vedem putin mai devreme sa incercam sa facem ceva pentru filmul de prezentare a LC Constanta. Veniti cu masini spalate si cu benzina de plimbari
                          sigpic

Comment

• da da da clar ... debea astept pe 25 am nunta deci clar imi spal masina si facem o prezentare frumoasa....

Comment

• buna ideea lui andi ... apropo ... dai bani si de spalat masini? )
                              sigpicMy ride

Comment

• Originally posted by andy_x3m View Post
                                Banui ca duminica nu va mai fi intalnire. Peste 2 duminici, pe 26 aprilie vreau sa ne vedem putin mai devreme sa incercam sa facem ceva pentru filmul de prezentare a LC Constanta. Veniti cu masini spalate si cu benzina de plimbari
                                nu sunt deacord cu privire la spalatul masinilor, mie imi place sa am masina "dirty"

misto prezentarea
                                sigpic

Comment

Working...
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google