aaaa ne invadeaza navadorenii... andy adu repede tamaia , beci apa sfintita si crucea de argint
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Imi place la campus.....dar si la clubul elevilor.....
Votez campus ca in 2 saptamani pana se termina cu inscrierea debea afla toti unde trebuie sa ne intalnim....
Logane .... te bagi pe 2 liste.... alege doaro locatie ca asa o sa iasa votul ca curu....
Campus:
1. kelu
2.Loganu
3.ptx
4. Lex
5.GxG
6. BeciAcustic
Poarta1:
1. Andi (momentan, dupa vreo 2 sapt votez Campus din motivele expuse)
Clubul elevilor:
1. S.catalin (si nu mai asteptam terminarea inscrier
NU SE VOTEAZA IN 7 LOCURILast edited by andy_x3m; 30 June 2010, 13:01.Intalniri Logan Club Constanta:
In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
Ptr detalii : 0723.955.045
Comment
-
Da pufosule scuze acum mi am dat seama ce bazaconii am scris da intreadevar nu unde vrea fiecare vroiam sa zic unde vrea tot grupu. Inca o data imi cer scuze. Merit un BAN )
Eu nu-mi bat capu cu votu, unde se va face intalnirea acolo voi veni daca nu va interveni altceva in program.
p.s. Vreo 2 saptamani nu cred ca voi mai veni ca voi fi cu licenta. Multa bafta la toti care sunt in situatia asta . Numai bine baieti si sa aveti grija de voiLast edited by Christnacht; 30 June 2010, 23:25.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
-
Campus:
1. kelu
2.Loganu
3.ptx
4. Lex
5.GxG
6. BeciAcustic
7. S.catalin
Poarta1:
1. Andi (momentan, dupa vreo 2 sapt votez Campus din motivele expuse)
2. deluxe
3.sonykel(inca o saptamana , poate 2 , pana se termina cu nebunia cu inscrieri cu liciente...)
Duminica asta cine vine la 18 la poarta 1???
Aduceti banii ptr copii si banii de cotizatii...
sigpic
Comment
-
Am zis ca nu votez dar hai sa decid si eu )). Oricum peste vreo 2 saptamani o sa ne vedem sa scap cu nebunia asta de licenta. Numai bine la toata lumea
Maine la ora 18 la poarta 1.
1.sonykel
2.supercar
3. BeciAcustic
4. ChristnachtFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
Comment