RbN - daca te intereseaza am eu 2 playere e vanzare !0746532095
Discutii Generale Craiova
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
poza
Salut,
Se pare ca pe aici s-a instalat iarna foarte devreme ... nimeni nu mai zice nimic, nu mai este nici o activitate ... nici un subiect interesant , toata lumea a mutit, la intalniri nu mai vine nimeni, a intrat lumea la hibernat ..!!!
Am gasit o poza funny pe care am facut-o in vara in benzinarie...Attached Files
Comment
-
Leduri Proiectoare - h 11
Azi mi-am comandat un set de becuri pentru proiectoare cu lupa :
H11 with 4 Plasma SMD LED 11W Xenon White Color
Cat te-au costat ? ) (Shadow)Attached FilesLast edited by Shadow; 12 November 2012, 10:58.
Comment
-
spalata,aranjata+stickere din partea casei
urat nu?Dacia Logan MCV 1.6MPI agitat
http://img174.imageshack.us/img174/4...atartrovz7.gif
Comment
-
Mi-am montat si eu cauciucurile de iarna dar dupa ce am le-am pus am vazut ca alea dupa fata sunt cu sensu de rotatie invers )))
Cele de vara nu au sens de rotatie
Are ceva ? ) ca mi-e tare lene sa le mai dau jos
PS : cine imi face si mie rost de piesa din interiorul triplei spate dreapta ? Am inteles ca nu face masa bine si cand calc frana se aprinde si semnalizarea si din cauza asta imi face bordu ca bradu de craciun )Last edited by Shadow; 12 November 2012, 10:57.
Comment
-
Originally posted by RbN View Postsa nu te opresti la iarna altundeva cu ea deca unde trebuie . Eu zic sa le intorci :P
Ce ziceti sa mutam in una din zile locul intalnirii in parcare la Auchan ca este lumina si loc mult si la o ora mai tarzie ?
Comment
-
ce ziceti sa alegem o benzinarie ?
AGIP/fostu DECEBAL
RAFO /BRAZDA
CEL MAI BINE AR FI IN MALL-ELECTRO AUCHAN !!!!
VOT:
1-AGIP !
2-RAFO !!
3- MALL-ELECTRO AUCHAN !!!
Dacia Logan MCV 1.6MPI agitat
http://img174.imageshack.us/img174/4...atartrovz7.gif
Comment
-
deci pt mine ar fi ok si sala polivalenta pt ca unii chiar vin vin din cv9!!!! si chair de la han!!! pt mine ar fi indiferent!!!de preferabil sincer ar fi spre mall pt ca parcarea mult mai mare + ca din cate am vazut la ciuperca sala nu e tot timpul luminata asta o spun ca trec pe acolo in fiecare zii!!!deci pt mine ar fi indiferent daca neam intalni la mall sau la polivalenta!!!!siCER AS OPTA PT mall!!!! parcare mai mare lumonozitate cam in fiecare zii!!!!
DAR CU CHESTIA CA NU MAI VINE NIMENI LA INTALNIRI CINE E DE VINA????
DATI NENE TELEFOANE ORGANIZATORII SAU CO-ORGANIZATORII SI VEDETI DACA FACETI INTALNIRILE!!eu miam rez bad-boyul si clean porbagaj deci pana la alte modificari sunt disponibil da nu la ora 4-5 !!!
Comment
Comment