Retete Culinare si ce mananca Mafiotii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by The Punisher View Post
    Cartofi cu carnati si sos cu smantana la cuptor. Foarte bun.
    Rețeta:
    Cârnați de casă puțin uscați (pentru prăjit), tăiați rondele de cca. 1,5 cm.
    800 g cartofi, tăiați rondele de cca. 1,5 cm
    700 ml lapte
    150 g smântână
    2 ouă
    condimente (Vegeta, piper, 1 cub Maggi gust de găină, ceapă și usturoi pulbere, un vârf de cuțit de boia dulce de ardei)
    50 ml ulei

Se unge o tavă cu ulei și se așează rânduri alternative de cartofi și cârnați.
    Laptele, smântâna, ouăle și condimentele se amestecă într-un vas și se bat cu mixerul până capătă o consistență mai spumoasă. Se lasă 2-3 minute să stea și apoi se pune peste cartofii și cârnații din tavă.
    Se dă totul la cuptor (acesta se încălzește bine de dinainte) la foc mediu spre mare cca. o oră și 20 minute.

POFTĂ MARE!
    The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• Pofta buna !!!
      sigpic
      Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• usurel
        sigpic

Comment

• Originally posted by kenjiro_sanga View Post
          Aia numesti tu gatit...cred ca glumesti, se fac singuri....ia lectii de la JR si dup' aia vorbim....
          Azi, ciorba de vacuta si chiftele bune de tot
          pai e simplu
          sigpic #

Comment

• ...........................................gateste , asta e ciorba de vacuta de aseara
            Attached Files
            sigpic
            Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Cat timp dormea asupritoare, ma plictisisem de stat in fata monitorului si am decis sa ma bag unde nu-i treaba mea, adica in bucatarie
              Uitati ce a iesit: Inainte si dupa
              Si nu, nu au fost arse, mai trebuie sa invat sa folosesc aparatul
              Attached Files

Comment

• razvy asa le am si eu cu bucataria
                sigpic

Comment

• Originally posted by kenjiro_sanga View Post
                  ...........................................gateste , asta e ciorba de vacuta de aseara
                  cam mult multe legume se vede in oala secretare
                  sigpic

Comment

• Ciorba de burta domnilor, reteta este arhicunoscuta si aparent simpla, timpul de preparare este a dracului de lung!
                    Eu am avut un rasol de vita cu tot cu genunchi si am pus si ceva carne in ciorba, a iesit excelenta, le-a placut si musafirilor...
                    Attached Files

Comment

• va doresc pofta buna
                      Attached Files
                      sigpic #

Comment

• Originally posted by radu2008 View Post
                        Asta reteta de slabit
                        ce e aia ce ai tu acolo???....uite aici lucru...carnatii mai grosi sunt 100% carne de porc, cei subtiri sunt 50% carne porc si 50% carne miel (se si vad ca sunt putin mai rosiatici) ...plus un fum dat cum trebuie au iesit super...poze cu sunca si costita nu am ca pe acelea le-am afumat ultimele dar sper sa fac.numai bine
                        Attached Files

Comment

• ce am mancat ieri seara
                          Attached Files
                          sigpic #

Comment

• adi alea sunt furtunasele de la pompa de spalat parbrizul taiate bucatele , sorry dar aia nu se poate numi mancare...

Comment

• asa este dar dupa ora 17:oo seara numai ceva de genul
                              sigpic #

Comment

• Nici n-am ajuns bine acasa de la lucru, si mi-am luat locul bine meritat in bucatarie. S-a terminat cam asa:
                                P.S. Supa si mazarea au fost facute de asupritoare, restul de mine
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google