Ionut (euromarket ), intr-adevar, succesul intalnirii a venit tocmai din aceasta echipa inchegata. Practic nu ne cunoasteam ( cazul meu ) si cu toate astea a iesit cum stim cu totii. Referitor la urmatoarea intalnire loganclub Moldova, Iasul este o alegere pe merit. Ati reprezentat foarte bine orasul vostru la intalnirea de la Piatra Neamt. Singura chestie, zic eu, pentru cei ce vom veni mai de departe, sa ne cazam in afara orasului, sa fie cumva ca la Piatra Neamt. Un weekend relaxant, finalizat cu piesa de rezistenta, INTALNIREA din Iasi.
A Doua Intalnire A Loganistilor In Zona Moldovei.
Collapse
X
-
De acord cu Iasiul, dar propun sa lasam balta restaurantele, am vazut ca au fost probleme cam peste tot unde s-au adunat loganistii (Sovata, Piatra Neamt). Intr-un fel e de inteles ca nu pot face fata la multe comenzi, diferite, in timp real, dar mai bine sa eliminam aceasta sursa de stres. Ce ziceti?Zambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
-
O sa fie bine la noi , trebuie sa invatam din greselile sau mai bine pataniile altora , o sa stabilim un loc select , cat de cat si o sa vedem cum o sa procedam , chiar varianta unui meniu prestabilit din inainte si platit la fata locului de fiecare persoana in parte.
Asta este s-a intamplat,nu este acuma nevoie sa lungim treaba asta pana la nesfarsit.
PS.Promiti solemn ca nevasta-mea o sa stie din timp si o sa ma lase cu bilet de voie toata ziua ca sa nu fiu nevoit sa fug acasa si sa las lumea singura ) [asta ca o gluma ]
Asta impreunna cu Ionut , el nu este insurat dar pot fi si acolo probleme
Comment
-
Si sa vedem acum si dansul Loganelor ... Si nu se bause nimicLast edited by valeriuciprian; 16 October 2008, 19:08.
Comment
-
Frumos Mircea dar putin,eu cred ca a doua tura a fost mai faina.
Si un filmulet de la mine...Last edited by valeriuciprian; 17 October 2008, 05:44.
Comment
-
Filmuletul postat de steel pe Youtube il gasiti aici in varianta download.Se da clic pe free user pe urma se da clic pe cercul albastru unde scrie download si se salveaza in calculator...Sper sa mearga.Last edited by valeriuciprian; 17 October 2008, 10:02.sigpic
Comment
Comment