A Doua Intalnire A Loganistilor In Zona Moldovei.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ionut (euromarket ), intr-adevar, succesul intalnirii a venit tocmai din aceasta echipa inchegata. Practic nu ne cunoasteam ( cazul meu ) si cu toate astea a iesit cum stim cu totii. Referitor la urmatoarea intalnire loganclub Moldova, Iasul este o alegere pe merit. Ati reprezentat foarte bine orasul vostru la intalnirea de la Piatra Neamt. Singura chestie, zic eu, pentru cei ce vom veni mai de departe, sa ne cazam in afara orasului, sa fie cumva ca la Piatra Neamt. Un weekend relaxant, finalizat cu piesa de rezistenta, INTALNIREA din Iasi.

Comment

• E buna ideea ta euromarket...Baga si fa un topic la voi la Intalniri Iasi si cum spunea si Lucian ai vazut unde am stat...Adica in salbaticie cam asa vrem si la Iasi ca pensiuni sunt slava domnului
      Hai ca incerc sa pun mana pe niste filmulete pana apare varianta oficiala
      sigpic

Comment

• De acord cu Iasiul, dar propun sa lasam balta restaurantele, am vazut ca au fost probleme cam peste tot unde s-au adunat loganistii (Sovata, Piatra Neamt). Intr-un fel e de inteles ca nu pot face fata la multe comenzi, diferite, in timp real, dar mai bine sa eliminam aceasta sursa de stres. Ce ziceti?
        Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

• De acord cu tine Cory...Dar propun sa fie si fara bautura ca la Piatra neamt cineva a ramas pe dinafara si a intrat cu mare greutate in camera
          Sau bautura cu masura.
          sigpic

Comment

• O sa fie bine la noi , trebuie sa invatam din greselile sau mai bine pataniile altora , o sa stabilim un loc select , cat de cat si o sa vedem cum o sa procedam , chiar varianta unui meniu prestabilit din inainte si platit la fata locului de fiecare persoana in parte.
            Asta este s-a intamplat,nu este acuma nevoie sa lungim treaba asta pana la nesfarsit.
            PS.Promiti solemn ca nevasta-mea o sa stie din timp si o sa ma lase cu bilet de voie toata ziua ca sa nu fiu nevoit sa fug acasa si sa las lumea singura ) [asta ca o gluma ]
            Asta impreunna cu Ionut , el nu este insurat dar pot fi si acolo probleme
            sigpichttp://picasaweb.google.com/cristist...44443427132114

Comment

• Vad ca lucrurile incep sa mearga in sfarsit pe fagasul normal Sincer suntem incantati de ideea de a organiza o astfel de intalnire. Avem deja multe idei pe care speram sa le punem in practica cu succes
              Fotografie ... in cat mai putine cuvinte

Comment

• Pana la emisiunea de sambata a TVM Piatra Neamt, emisiune pe care o asteptam cu totii, prezint eu un minifilm. Este plecarea de la pensiune catre Piatra Neamt.

Comment

• Da super lansarea noastra catre Stadionul Ceahlaul
                  sigpic

Comment

• Si sa vedem acum si dansul Loganelor ... Si nu se bause nimic
                    Last edited by valeriuciprian; 16 October 2008, 19:08.

Comment

• Asta da dans...Felicitari pentru filmulete si merci.
                      sigpic

Comment

• Frumos Mircea dar putin,eu cred ca a doua tura a fost mai faina.
                        Si un filmulet de la mine...
                        Last edited by valeriuciprian; 17 October 2008, 05:44.

Comment

• Filmuletul postat de steel pe Youtube il gasiti aici in varianta download.Se da clic pe free user pe urma se da clic pe cercul albastru unde scrie download si se salveaza in calculator...Sper sa mearga.
                          Last edited by valeriuciprian; 17 October 2008, 10:02.
                          sigpic

Comment

• Acum sper sa mearga ...
                            sigpic

Comment

• Merge, multumim Valeriu!
                              Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

• Frumoase filmarile...Bravo baieti...La Iasi sper sa ne intalnim mai multi
                                Pazea ca vine AND-ul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google