Micul "bazar" Al Celor Din Iasi
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Sall toti colegii trebuie sa tineti cont ca sunt jantele lui STEEL ca sa ma exprim corect,deaia au si un pret putin mai mare,oricum placerea este de parteA MEA
Originally posted by mr.K View PostSteel stie?
Oricum, cumpar 2 table originale Logan, ET 50.
Comment
-
Vand filtre de aer pe baza de carbon, ce se monteaza sub stergatoare, fara a afecta garantia masinii. Aceste filtre protejeaza persoanele de mirosurile neplacute, cat si de praful din atmosfera.
Pret 15 lei bucata + 5 lei manopera.
Tel. 0741576504Blue Diesel Tech
Comment
-
Originally posted by pmilogan View PostSall toti colegii trebuie sa tineti cont ca sunt jantele lui STEEL ca sa ma exprim corect,deaia au si un pret putin mai mare,oricum placerea este de parteA MEA
O SA AFLE
Eu am un pont cu jante ce au apartinut lui Raikonnen. Nici nu stiam ca asta a avut Logan.
Comment
-
Stai linistit Mr.K nici pe mine nu ma mai intereseaza se tot ....... paraca ar fii poleite cu aur ..... ma abtin de la mai multe comentarii ca se supara lumea :-jym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
Originally posted by Teddy View PostVand filtre de aer pe baza de carbon, ce se monteaza sub stergatoare, fara a afecta garantia masinii. Aceste filtre protejeaza persoanele de mirosurile neplacute, cat si de praful din atmosfera.
Pret 15 lei bucata + 5 lei manopera.
Tel. 07415765041.6 16V
Comment
-
Foliez elemente de plastic din interior cu folie imitatie de carbon de la 3M neagra.....
Consola centrala de logan ph1: 50 ron
Consola centrala de logan ph2: 60 ron
Vitrina bord (ceasuri) : 35ron
Stalpii de langa parbriz : 50ron
daca vreti mai multe elemente pretul mai scade
contact aici, pe PM sau la numarul de telefon 0744259324
PS: vand monitor de 15 plat 160 ron (arata si functioneaza perfect)0.9 tce SL plus
Comment
-
Vand GPS , LCD 4,3" , cu iGO 8 actoalizat 2011 , Full Europa , sistem de prindere pe parbriz , incarcator auto , cablu de date , citeste mp3,WMA,WAV.MP4,Jpg , avi.
Pret.300 ron neg.
tel.0747.820195
talpau_mihai@yahoo.com
Comment
-
Portbagaj auto exterior 360 litri + kitul de prindere 350 ron 0748627556 sau dorinu2005@yahoo.com daca e cineva interesatym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
cauti reduceri de pret?
Haine ieftine !! Fa acum comanda -80% de la zara stradivarius
http://aidetoate.blogspot.com/ Kurtmann din partea dreapta,click , fa comanda si beneficiezi de super discount-uriNobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment
Comment