In oricare targ auto poti lua ditamai teapa,chiar si la la cele gen autohause...nu numai in Pitesti.
Discutii Generale
Collapse
X
-
buna reclama facuta de mitosu, dupa cate am inteles eu targul auto din brasov s-a inchis, iar bisnitarii din brasov ii gasesti duminica in targ la pitesti. daca e sa nu te pricepi la masini, iei teapa si daca iei masina din fata blocului, asa ca... deschide bine ochii.
Comment
-
targul din brasov functioneaza... si tot orasul e un targ..pe fiecare strada gasesti un autoturism de vanzare...
Targul auto din tarlungeni se tine in fiecare weekend . Doar ca sunt masini numai de la bisnitari...preturi mari.
ps: sa ma incred in autovit?Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
nu e prb , masina oricum as duce-o la autotest... ideea era ca la voi se face loganul, se gasesc piese mai ieftin, si automat si masina se vinde mai ieftin. Ma batea gandul sa vin a voi la targ... benzina ar fi c-am un milion pana la voi... deci nu ar fi o pierdere mare, doar ca trebuie sa stiu c-am cat de mare e targul, sa stiu daca merita sau nu sa vin pana acolo.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Originally posted by mumus View Postnu e prb , masina oricum as duce-o la autotest... ideea era ca la voi se face loganul, se gasesc piese mai ieftin, si automat si masina se vinde mai ieftin. Ma batea gandul sa vin a voi la targ... benzina ar fi c-am un milion pana la voi... deci nu ar fi o pierdere mare, doar ca trebuie sa stiu c-am cat de mare e targul, sa stiu daca merita sau nu sa vin pana acolo.
Comment
-
Dati o mana de ajutor e simplu http://soferderomania.***********/speeedyfara linkuri externe in semnatura
Comment
Comment