Suspendarea Carnetului Pentru Neplata Amenzilor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mai aveti ceva de spus despre legea noua? Sau inchidem si continuam discutia pe "ce soferi va enerveaza"?
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Imi spun si eu oful aici sa nu mai poluez prin alte parti, azi dimineata am reusit sa agat un nene care circula cu viteza si nu a reusit sa ma evite, dupa cercetari s-a constatat ca sunt vinovat pentru neacordare de prioritate, la mine s-a ciobit putin sticla la stop si zgariat putin de tot bara, la el 2 zgarieturi pe aripa de aproximativ 5 cm, bun, mi-au luat permisul 60 de zile, am dovata cu drept de circulatie 15 zile, dovada este inclusa in alea 60 zile ?cu alte cuvinte stau pieton 60 de zile sau doar 45?
      Last edited by AdryanMarius; 26 March 2013, 17:25.

Comment

Stai 60.

PS: saluta-l pe Giani din partea mea.
        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

deci sa inteleg ca dupa ce expira dovada incep acele 60 de zile ?
          Sunt bulversat acum si nu am prins chestia cu Giani?

Comment

Da, cele 60 de zile curg din momentul expirarii dovezii(ai grija la data expirarii ca se lasa cu penal).

Daca intrunesti conditiile, fa o cerere pentru reducerea pedepsei la 30 de zile.

Comment

Cele 2 masuri planificate se adeveresc, se va amenda orice. SI la ce foamete au in glanda nu ma mira sa o aplice retroactiv.....

Comment

Originally posted by AdryanMarius View Post
                Sunt bulversat acum si nu am prins chestia cu Giani?
                Giani din Las Fierbinti.

Comment

Nu contest ridicarea permisului pentru o fapta gravă,dar sa- ti suspende permisul pentru o amenda neplatita,nu mi se pare ok!
                  Pentru cei cu amenzi neplatite exista alte legi cu alte sancțiuni.

Comment

Eu i-as pune la munca in folosul comunitatii!
                    Sa se adune mizeria si scuipatul de pe jos, ca nu prea e curatenie

Comment

Pai nu se vede ce roade dau "alte legi cu alte sanctiuni".

Comment

Originally posted by Cezar View Post
                        Eu i-as pune la munca in folosul comunitatii!
                        Sa se adune mizeria si scuipatul de pe jos, ca nu prea e curatenie
                        Nu da idei guvernatilor.Ai boala pe mine?

Comment

da la altii de ce nu e ilegal ? pentru ca nu exista oameni asa incuiati la minte ca la noi in Romania , binenteles ca e mai simplu sa spui un NU SE POATE ( raspuns din partea celor de la RAR ) si sa se dea amenzi in prostie si in bataie de joc ca aduce un profit mai mare decat sa iti omologheze tie RAR-ul jantele respective sau orice altceva ca apoi sa nu iti mai poata da nimeni nici o amenda , nu ?

si nu imi spune mie ca tu respecti legile ca ma pufneste un ras de de nu mai pot si da am ........de ciment si uite-ma cum umblu cu masina pe strazi ;) in ciuda celor care spun NU si crede-ma ca masina mea modificata e mai buna de cel putin inca odata ca cea iesita de pe portile fabrici si majoritatea celor care fac modificari cred ca sunt de aceeasi parere cu mine, un exemplu SGM-ul .......restu nominalizarilor nu mai are rost sa le fac ca se stiu destul de bine pe forum

Comment

Originally posted by sanduploiesti View Post
                            Nu contest ridicarea permisului pentru o fapta gravă,dar sa- ti suspende permisul pentru o amenda neplatita,nu mi se pare ok!
                            Pentru cei cu amenzi neplatite exista alte legi cu alte sancțiuni.
                            Daca ar fi un referendum, eu as vota pentru confiscarea masinii pentru neplata amenzilor, mai degraba decat suspendarea permisului.

Comment

dar daca te duci in alte tari cu apa calda unde iti confisca masina daca n-ai bani de amenda, ti se pare ok?
                              pentru unii nimic nu e ok, vorba lui mr. k, trebuia sa se confiste masina sa vedem ce mai ziceai dupa aia.
                              d-aia au ajuns sa ne muste cainii pe strada. in orice tara civilizata cainele de pe strada e ridicat si daca nu-l ia nimeni, e eutanasiat in 10 zile, fara discutii. numai la noi nu e ok, preferam sa ne muste cainii pe strada, ca e si ei suflete. legea junglei.

Comment

Care este legătura între neplata amenzilor si câinii de pe strada?
                                Pentru mr.K- bine ca nu s-a facut referendum!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google