daca cineva incearca sa ajute ceilalti membri cu... de exemplu butoane impuls care cred ca nu se vand pe forum cu 150lei si gaseste mult mai ieftin... cantitate mare 10 - 15 bucati pentru prostia de a ajuta ceilalti membrii ai forumului plateste taxa de prostie? am avut un prieten care si-a lichidat magazinul si chiar eu am vandut butoanele in incercarea de a-l ajuta pe el cat si pe ceilalti membrii ai forumului... ce faceam plateam sau eram dezinteresat sa fac o fapta buna?
Postare Anunturi Bursa
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Vad ca multa lume posteaza si nici macar 5 posturi nu are rabdare sa citeasca.Dupa cum vi-am zis,suma este o suma modica...si nu se imbogateste nimeni pe urma ei.Suma era pentru postare anunt odata ,si atat si tine forever .Binteinteles nici asta nu ati citit.
Crossair e clona unic... care abereaza iar sa se gaseasca in treaba.
Dupa cum ati vazut ,majoritatea anunturilor care au fost mutate catre moderare au fost ale societatilor comerciale ,sau ale userilor care intreprind activitati comerciale.Nu mi se pare corect ,ca eu daca as vrea sa vand ceva sa imi ajunga anuntul pe pagina 3 ,pentru ca domn patronu sau stiu eu ce user are 5 threaduri in care isi face reclama la firma si va invita sa ii vizitati magazinul.Anunturile chiptuning ,a ramas doar cel al lui Doc care a facut destule pentru forumul asta,si a softat poate jumate din masinile de pe forum.Din banii astia nu se imbogateste nimeni .Pana acum am bagat 100 de anunturi catre moderare, la o taxa de 3 euro/ anunt asta ar insemna 30 euro ...la bursa sa zicem ca sunt 1200 anunturi per total,din care cat credeti ca o sa se plateasca? eu zic ca nici 100 ... asta ar insemna 300 euro din care se plateste comision vreo 100 ... in situatia in care un server dedicat costa 200 euro/luna ...si care probabil peste 10 ani o sa ne permitem sa tinem forumul pe el .
Chestia asta nu s-a facut pentru bani,s-a facut pentru a mai rari din vanzatorii ambulanti,prestatori de servicii ...si chiptuneri din spatele blocului.
Daca ati observat,si cei care aveti de vanzare pleoape,inele,si alte chestii ,si mai ales omu este un user activ al forumului nu face doar trafic toata ziua nu vad motivul pentru care sa nu ii las anuntul.
Zicea cineva mai sus,ca daca pun taxa pe anunt ,o sa pierd anumiti useri care vin sa vanda marfa aici... forumul acesta nu e piata ,e un forum unde se discuta probleme tehnice,rezolvari, nu specula .In felul acesta se diferentiaza adevaratii comercianti ,de cei care iau marfa dintr-un loc si o vand in altul.Last edited by Cristi_Xp; 28 February 2009, 02:02.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by pattrick View Postlogic ca plateai....crezi ca intereseaza pe cineva ca vrei sa faci tu pe bunul samaritean?
Comment
-
patrick...care nu este comerciant...cand i s-a sters topicul intrebarea a fost de ce l-am sters...ca el se chinuie sa dezmembreze un logan de 3 luni ... asta in cazul unui anunt care suna cam asa "piese dezmembrari Dacia Logan orice Versiune orice Motorizare"Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postpatrick...care nu este comerciant...cand i s-a sters topicul intrebarea a fost de ce l-am sters...ca el se chinuie sa dezmembreze un logan de 3 luni ... asta in cazul unui anunt care suna cam asa "piese dezmembrari Dacia Logan orice Versiune orice Motorizare"
nu stiu sincer de ce ma bag in seama... dar nu prea am somn ....
Comment
-
ar putea sa posteze doar cei care sunt afectati de aceasta regula...
Zicea cineva ca de aici a cumparat xenon ,de aici a cumparat una alta.Sincer...daca xenonul ala se strica,ai vreo garantie ?daca omul se lasa de sportul acesta dupa 1 luna ca nu e rentabil...a vandut 3 seturi ...nu-ti mai raspunde la mesaje.Daca e o societate care se respecta,atunci 3 euro trimisi prin paypal sau o tranzactie online nu ar trebui sa fie o problema.Si nu dai 100 euro pe un kit de xenon fara sa ii stii provenienta,dai 59 pe unul de la o firma care se respecta si va ofera altceva mai mult decat poze cu magazinul .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Prea se agita unii pe aici .. si ce ma mira e ca se agita astia care n-au vandut un inel aerator in viata lor aici pe forum. Si daca nici acu n-ati inteles despre ce e vorba si continuati cu intrebarile deplasate, aberatiile, o sa va fac eu un desen.
Sunt de parere ca doar trebuia anuntata chestia asta si atat, nu sa iasa flameuri pe aici.
Comment
-
Originally posted by BR99MCN View PostPoi si acum el ce face ca cica a platit ....
nu stiu sincer de ce ma bag in seama... dar nu prea am somn ....Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by FLORIN77 View PostDe abia trecuse un timp de cand nu a mai fost scandal pe aici . O luam de la capat . Exista un link cu o chestie despre Logan Club , ceva gen profit , cati bani aduce , ceva in genul asta , nu mai stiu sigur ce anume . Nu vreau sa dezinformez , daca il gasesc il pun pe topic . Poate maine , sper .
Revin , na ca am gasit ceva nu mare lucru dar .....http://www.topdir.ro/Auto---Moto/Aut...*-link812.html
sau http://www.indikator.ro/stat/loganclub-ro
Si inca ceva dar diferit ( datele sitului ) . http://www.dl.ro/index/search.detail.../**********.ro
Sper ca nu vor fi sterse . Cum toti am contribuit la cele de mai sus ar trebui sa le vada toti .
si ca sa fiu si mai rau ...rog membrii activi ai forumului care li s-au sters anunturi din aceasta cauza...si li se pare decizie nepotrivita si nu au asemenea activitati sa posteze...si vom lua masuri .
Eu sincer daca imi cumpar ceva de pe forum,as prefera sa iau ceva de la un user de pe forum,pe care il stiu demult , nu de la samsari care fac afaceri si iti vand o chestie folosita la un pret de 2 ori mai mare ca nouPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postdin nefericire...tre sa te dezamagesc...si toate datele acelea in primul rand sunt niste statistici ,niste calcule ,un punctaj unde nu prea conteaza continutul forumului ,ci pozitii in motoare de cautare,varsta, baclinkuri ,deci chiar nu il intereseaza ca pe forumul acesta sunt numai threaduri interesante,sau 20 mii de anunturi la bursa... chestii care se obtin din Optimizari SEO pentru motoare de cautare,dar cum oameni fac o comunitate ... probabil nici la 5x suma respectiva nu va fi de vanzare
si ca sa fiu si mai rau ...rog membrii activi ai forumului care li s-au sters anunturi din aceasta cauza...si li se pare decizie nepotrivita si nu au asemenea activitati sa posteze...si vom lua masuri .
Eu sincer daca imi cumpar ceva de pe forum,as prefera sa iau ceva de la un user de pe forum,pe care il stiu demult , nu de la samsari care fac afaceri si iti vand o chestie folosita la un pret de 2 ori mai mare ca nou
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postdin nefericire...tre sa te dezamagesc...si toate datele acelea in primul rand sunt niste statistici ,niste calcule ,un punctaj unde nu prea conteaza continutul forumului ,ci pozitii in motoare de cautare,varsta, baclinkuri ,deci chiar nu il intereseaza ca pe forumul acesta sunt numai threaduri interesante,sau 20 mii de anunturi la bursa... chestii care se obtin din Optimizari SEO pentru motoare de cautare,dar cum oameni fac o comunitate ... probabil nici la 5x suma respectiva nu va fi de vanzare
Eu sincer daca imi cumpar ceva de pe forum,as prefera sa iau ceva de la un user de pe forum,pe care il stiu demult , nu de la samsari care fac afaceri si iti vand o chestie folosita la un pret de 2 ori mai mare ca nou
Nu am pus linkurile Cristi ca sa vada oamenii cine esti tu sau cati bani castiga forumul sau mai stiu eu ce . Ca tot venise vorba de chestii din astea le-am pus sa vada si una alta pe care nu le stiau . Poate vor sa vada . Daca asta ar fi valoarea forumului reala de 5000 e nu mi se pare mare , mi se pare un rahat .
Cristi , ai scris intr-un post mai sus ca au ramas doar anunturile lui Doc . Nu am nimic impotriva , la ei mi-am remapat si eu harbul si sunt multumit , dar gresesti spunand ca a facut ceva pt forum . Gresesti pt ca nu a facut gratis , a facut pe banii nostri . Si o parte din reclama o are pt ca face treaba buna dar pe aceeasi bani . Deci nu a facut nimic gratis , cand faci ceva pt cineva dar o faci pe bani nu cred ca se poate numi binefacere .
Si ok , vei face o diferentiere intre afaceristi si ceilalti dar ce-l impiedica pe x sa-si creeze n useri si sa puna n anunturi gratis ? Pt ca la mine de ex nu apare ip-ul meu ci al routerului si la munca si acasa . Si sunt zeci de calculatoare pe el . Ar fi bine sa existe un singur topic cu vanzari , nu o sectiune intreaga , unde sa posteze 'vand piulite ' si atat , eventual nr de telefon in rest totul sa se faca pe pm . Sa nu mai fie zeci de up,up la rand . Sau a existat un topic 'vand Fiat Punto ' ( de fapt vindea prietenul initiatorului ) pe care a cerut sa-l inchida daca nu a gasit client . Bai nene , ce cauta anuntul ala ? Ala e problema , nu unul care vinde inele aeratoare .Last edited by FLORIN77; 28 February 2009, 08:06.B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
Comment