B 860 hmv

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai pune si tu o poza sa vada si ochiu nostru.
    sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Pun poze degeaba, telefonul nu poate reproduce nuanta perlei si stralucirea sclipiciului , dupa ce o vopsesc o sa le vedeti live

Comment

• Daca faci cu flash normal ca nu.
        Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

• Ori cu blitz ori fara tot aia e ,o camera de telefon are intre 3 si 12 MP , ochiul uman 576 MP.......acum intelegi de ce nu capteaza telefonul nuanta perlei ?

Comment

• Putin din fiecare
            Attached Files

Comment

• Arata mai bine cu bad-boyul parerea mea dar acum dupa cum iti place tie

Comment

• Se lucreaza.........
                Attached Files

Comment

• Ia zii cum ai rezolvat problema pe spate cu suspensia ?
                  Ca suspensia asta nu o poti ridica foarte mult pe spate !
                  Au iesit superb jantele <3 , astept sa le vad pe masina si fitmentu frumos :d !

Comment

• Am niste inaltatoare speciale facute pt ea, aproape 10 cm

Comment

• Iti dau o ide, fa din nou reglajul ala de 5cm fa-l undeva la 12 cm , eu asa am facut si este mult mai bine si o poti ridica cat vrei de mult pe spate, iar o problema care o am si eu, et. jantelor vezi daca is lafel gen ...

Comment

• Jantele mele de vara sunt pe 17 8.5 J ,et 35 si 25 , poza cu inaltatoarele pt cine doreste
                        Attached Files
                        Last edited by hmv86; 10 April 2014, 23:35.

Comment

• Cam nebunie chestia asta, am sa fac si eu poza sa vezi despre ce zic
                          Si nu se vede diferenta la et.25 ? Nu se vede putin mai in interior in comparatie cu cea de 35 ?

Comment

• Eu vorbesc de fata/spate

Comment

• Aaa, am inteles, eu am avut surpriza ca jantele din spate una din ele sa aiba et.15 si una et.25 ...
                              Oricum imi place masina si acum cu barile stock :d !

Comment

• Bara din fata strica tot , ar trebui putin modificat fagurele si proiectoarele

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google