Pun si eu cateva poze cu masina mea,sper sa va placa...
Anonymous Logan DXN
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
pozele cu masina...
Comment
-
setul 2...
Comment
-
Imi place masina, mai ales prelungirea capotei peste calandru, PSP-ul de pe bord si stergatoarele.
Sa o stapanesti sanatos si multi km in continuare fara probleme.
Comment
-
ioi Justinn, m-ai distrus cu acest look!
jante TSW Catalunya Hyper Black 16" 7J, right? ... cauciuce good year eagle F1 205/50/16 daca nu ma insel. calitate inainte de toate?
stergatoarele dau incredibil de bine! ceva modificari ca sa le pui?
prelungirea capotei e bestiala! imi place aerul nervos care il are.
plafonul negru si semnul ? arata minunat. poate o prelungire de negru pina pe capota.
volanul si schimbatorul in piele iar combinatia de albastru/portocaliu de pe consola mi-au dat de gindit.
foarte frumos, rafinat si bun gust. BRAVO! cel mai frumos logan vazut de mine!
o poza din spate?
ce s-a intimplat cu antena de pe plafon? am vazut azi in REAL antena de 15cm cromata. avind in vedere ca ai suficient crom pe ea, cred ca ar da bine. e si eftina, in jur de 15 ron.
sa o stapinesti sanatos si multi km fara probleme.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
bordul e facut la Dan si Sorin... Adica la dsign si soran trebuia sa ma laud si eu...
Comment
-
@andrei-ma bucur ca iti place masina,o mai urmeze alte cateva mici modificari P
@alexandru89-jantele sunt pe 16'' si intregul proces de "restilizare" a masinii a fost facut din pura pasiunea...in dorinta de a avea o masina "a mea"/personalizata,ma bucur ca iti place
@radu_lyn-multumesc frumos radu,multi km fara probleme...
@sorin_pss-ledurile au fost puse de dsign,The LED Master !
@crististreulea- cristi tu esti cumva vecinul meu ? glumeam,dar ai dreptate in cele spuse de tine,jantele sunt TSW Catalunya,gumele Eagle F1 205/50/16 si stergatoarele au fost skimbate deoarece sunetul produs de cele veki nu era tocmai placut..."undita" de antena a fost data jos momentan deoarece nu ma ajuta cu nimik,functia de FM a cass fiind EXTREM de putin folosita...
Multumesc mult pentru urari...multi km fara probleme tuturor
@supercar-multumesc frumos supercar
@virtualmansorin-pentru domnul Sorin tot respectul si se pregateste o lada de bere tinuta in apa RECE de izvor si restul in momentul unei intalniri cat mai curand posibil.Multumesc
@valeriuciprian-cred ca te referi la consola dp bord,este un Play Station Portabil care are in unele situatii rol de gadget multimedia(muzica,filme,jocuri&stuff) si de GPS cateodata....stergatoarele se inlocuiesc realmente usor ,dar eu zic ca merita skimbate cele originale
@dsign-bordul a fost modificat de "profesorii" in domeniu ledurilor,Dany & Sorin si tin sa le multumesc pe aceasta cale pentru efortul depus si proiectul final care intotdeauna e un succes.Multumesc
Comment
Comment