daca au aceleasi dimensiuni ca cele din talon mai trebuie trecute?
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
vezi de treaba ca nu se uita la aia! si din cate stiu la mine in talon apare doar dimensiunea, nu si J. nici la itp nu s-a uitat, a vrut doar sa vada daca scire 185/65/15, si daca vroia sa se lege se lega, ca era al dracu individul ala.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Problema:
Se da un mp3/4 cu 2GB memorie. Se cunosc urmatoarele:
- format necunoscut de windows (winxt)
- s-a formatat cu click dreapta
- dupa format a ramas cu 224 MB memorie.
Se cere:
- de ce dupa Format de la 2GB a ajuns memoria la 224MB (nu am dat eu sa formateze doar 224MB)?
- cum as putea sa il readuc la memoria de 2GB? am incercat Format de pe cd-ul de windows fara nici un rezultat (la memory stick a mers acum ceva timp)?Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
>>>
acel stick este un stic care probabil l-ai cumparat la promotie. Aceste stick-uri au protectie pe ele (adica o partitie de 250 si restu) ... la formatare stergi tabelu de partitie pentru partitia mare si ramai doar cu cea mica de 250 mb de securitate. Sub windows nu o sa reusesti niciodata sa il readuci la starea initiala. Incearca formatare sau regenerare sub linux.Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.
Comment
-
era vorba de pm3 nu de stick. si oricum stick-ul nu era luat la promotie, e luat acum vreo 5 ani la recomandarea cuiva.
n-am pe nimeni cu linux ca sa il pun sa incerce un format la mp3-ul asta... cred ca asa ramane.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
i-a lasat utilaju' ;))Attached FilesDACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
sigpic
Comment
-
hai sa pun si eu o racheta surprinsa in trafic...un tuning cocalarstyleAttached FilesUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment