cine ee?? ))
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
si a venit prima zapada..........si prin urmare primii omuleti)Attached FilesNe plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
Comment
-
Stefan, tata a schimbat distributia la 82000 ca a vrut el, nu ca ar fi avut probleme(chiar daca in carte scrie ca trebuie schimbata la 60000)...mai conteaza si de norocul omului...
Iar la Supernova a schimbat-o la 90-95000DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
sigpic
Comment
-
Pana la urma e vorba de norocul omului..zic eu. Eu am schimbat distributia la 20k si la 23k din cauza semeringului si prezonului de la axul cu came, apoi pana la 70 nici o problema si acum pompa si injectoarele...deci pana la urma e vb de noroc zic eu...
Comment
-
la logan eu aveam scurgeri pe la semering, deci timp de 5 ani cureaua de distributie avea ulei (putin de tot) pe ea, dar avea...si dupa 5 ani si 50000 km cureaua arata ca noua...da totusi, ai avut ghinion stefane, loganu e masina buna...poate so fi fortat si la accident un pic?Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Scrie in contractul de vinzare ca trebuie sa te duci la ei?
Ai garantie ani sau nr de km.
Pentru reviziĆ® poti merge in orice service autorizat atita vreme cit reviziile sint la termen şi trecute in carteNe plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
Comment
Comment