Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cine ee?? ))
    DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
    sigpic

Comment

• filtre prin brasv:
      -Marzescu
      -bd-ul Grivitei(2)
      -bd-ul Garii(2)
      -Schneid(in fostul peco)
      -Skoda(inainte de metro)
      -iesire Ghimbav catre codlea
      -intrare Codlea(ambele sensuri)
      Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• si a venit prima zapada..........si prin urmare primii omuleti)
        Attached Files

Comment

• masina la 46000 km sa ii se rupa distributia!!! FELICITARII DACIA!!! m-am convins de masinile dacia!! logan=1300!!! scuze pentru comparatia cu 1300,pt ca dacile 1300 au fost mult mai bune decat loganul!!! Imi pare rau ca am laudat masina asta!!! nu-si merita deloc bani!!!

Comment

• da soferul n-are nici o vina??????????????????

Comment

• Stefan, tata a schimbat distributia la 82000 ca a vrut el, nu ca ar fi avut probleme(chiar daca in carte scrie ca trebuie schimbata la 60000)...mai conteaza si de norocul omului...
              Iar la Supernova a schimbat-o la 90-95000
              DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
              sigpic

Comment

• Stefane, nu te mai stresa masina e in garantie deci problema e ca si rezolvata, plus ca o distribuite la o benzina nu e asa de scumpa fata de una diesel.
                sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• Pana la urma e vorba de norocul omului..zic eu. Eu am schimbat distributia la 20k si la 23k din cauza semeringului si prezonului de la axul cu came, apoi pana la 70 nici o problema si acum pompa si injectoarele...deci pana la urma e vb de noroc zic eu...

Comment

• Eu am schimabt-o la 113500 km si aproximativ 5 ani. Totul tine de noroc!

Comment

• la logan eu aveam scurgeri pe la semering, deci timp de 5 ani cureaua de distributie avea ulei (putin de tot) pe ea, dar avea...si dupa 5 ani si 50000 km cureaua arata ca noua...da totusi, ai avut ghinion stefane, loganu e masina buna...poate so fi fortat si la accident un pic?
                      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• posibil, garantie nu cred ca mai am pe ea ca nu am mai facut revizia la ei si na trebuie sa o repar pe cheltuiala mea

Comment

• Scrie in contractul de vinzare ca trebuie sa te duci la ei?
                          Ai garantie ani sau nr de km.
                          Pentru reviziî poti merge in orice service autorizat atita vreme cit reviziile sint la termen şi trecute in carte

Comment

• o am pe ani garantia pe ani nu pe numarul de km!!! 4 ani parca garantie

Comment

• ai reviziile la timp si trecute in carte cu stampila de service?
                              calare pe ei sa ti-o faca pe garantie.
                              si o plingere la OPC...................

Comment

• da revizile sunt facute la timp nu e problema de asta si am si stampila pe cartea de service unde o am facuta

Comment

Working...
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google