Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Buna dimineata..Ninge si iar ninge....Pe aici prin racadau e o zona tabu...Nimeni nu vine la aruncat de material antiderapant nici nu mai vorbesc de o lama ceva....Drumuri bune sa aveti...Pana la urma cum a ramas pentru intalnirea din data de 23?

Comment

• Cine mai e prezent la cafeaua de dimineata?sau nu beti cafea?
      O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• Salutare,
        am baut deja cafeau

Drumuri bune si fara zapada.

Comment

• Pentru cei care au terminat cafeaua....sa va fie de bine si celorlalti pofta sa aveti

Comment

• o sa ne punem senile in loc de roti ca ala din TAXI

sigpic

Comment

• Stress,tot la bere ti-e gandul....
              Nu am uitat ca trebuie sa dai o bere pentru functie......
              Ca ai de unde,prietenii stiu...........
              Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.

Comment

• neata colegi, va doresc o zi buna, plina de impliniri si bineinteles drumuri bune....gata cafeaua, urmeaza o zi de munca, dar diseara vine intalnirea....abia astept sa ne vedem
                sigpic
                Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Si eu sunt nerabdator sa ne vedem diseara.veti vedea de ce.....

Comment

• oooo. domnu adi cu ce ne surprinzi? sau ne faci cadouri?
                    sigpic
                    Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Primesc cadouri.......diseara la intalnire

Comment

• Vine mosul numai pt tine???
                        Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.

Comment

• Da.am fost cuminte anul asta si primesc cadouri.voi ati fost cuminti?vine mosu' si la voi?

Comment

• - la mine anul asta nu cred ca vine Mosul, sunt de servici de Craciun. Si sunt bugetar - mi-au luat luna aceasta 15 % din salariu. Deci nu am spor la tunat Loganu prea curand

Comment

• Pe voi bugetarii v-a ars rau tovarasu'basescu.la anu'o sa va dea si afara(20%).
                              Se anunta vremuri grele.ar trebui dati afara doar cei din ministere care au salarii fabuloase.

Comment

• -ma fac sofer de taxi

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google