Si cei cu negru??? Ce se intampla cu ei pot veni sau nu?
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Cum sa nu... Toata lumea poate veni toata lumea e bine venita... Cu cat mai multi cu atat mai bine
Va pun si un scan aici cu pliantu de la CLUB23 din olimp unde mergem duminica
Cine vrea sa mai vina sa zica ptr ca vom face rezervare...
Pana vineri seara cel tarziu vreau un raspuns de la totiLast edited by SoNyKeL; 30 May 2008, 09:50.
sigpic
Comment
-
Locatia e prea belea. Eu zic sa ne tragem o fuga la o ceafa de porc sau la o pizza, ca de aia se numeste Cherhana. Sony, in teorie si daca nu intervine ceva, pune-ma cu 2 (eu cu asupritoarea). FIE - la 5 sa fie,la aqua si de acolo vedem noi ce si cum.
Numai de binesigpic
Comment
-
-
-
Gata am facut rezervare ptr Cherhana Club 23 ,maine in jurul orei 18:00 ptr o masa de 15 persoane
2-bobo
2-edi
2-andrei
2-cristinacht
1-eu
1-leo
3-costas
Cine vrea sa vina maine sa vina ca deja 4 au zis ca nu mai pot veni si avem masa de 15persoane in ideea in care eram 13 inainte... acum mai suntem 9Last edited by SoNyKeL; 31 May 2008, 22:38.
sigpic
Comment
-
Dupa cum am vb, e posibil sa nu mai vin dar inca nu stiu... Si mai devreme de ora 15.30 - 16.00 nu cred ca aflu. Sper sa vin...sigpic
Comment
-
O intilnire reusita, mi-a placut mult. O sa pun citeva poze, restul astept de la voi , ca noi nu mai aveam baterii.Multa lume, putini oameni...
Comment
Comment