Deci sa facem o lista sa vedem cine vine duminica asta pe plaja acolo la gratar,sa stim asa?
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
am postat lista ultima acum 3posturi
1.sonykel
2.delphinas
3.alex
4.loganu
5.BeciAcustic
6.andy
7.pigoo
8.gaby_laz
9. Ptk
10. Plv-u'
11.supercar
aseara s-au dat 15ron , sa hotarat ca voi cumpara carnea si sucu de la selgros , delphinas aduce painea...
au dat toti in banii in afara de cei trei magnifici din navodari si gaby laz , dar voi pune eu banii ptr ei si duminica ii cer cu dobanda
daca vrea cineva sa mai vina sa-mi dea un sms pana duminica la ora 14:00!!!
sigpic
Comment
-
Am vazut si locatia aseara ... imi place locul este retras... putina indemanare pana ajungi acolo dar nu este problema de soferi in acest club :P
P.S. PLV-ule mai uitate si in oglinzi si lasa muzica mai incet ) flashuri claxone tu pauza....sau te concentrai la condus ;)) Numai BineIntalniri Logan Club Constanta:
In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
Ptr detalii : 0723.955.045
Comment
-
Cu gratarul treaba'i rezolvata, dar lemne-carbuni ? Se lauda cineva ca are si aduce , dar am uitat cine. De paine nu va faceti griji ca voi aduce si eu ,
Iar vremea .... vad ca bate vantul si este destul de rece. Banuiesc ca nu va fi asta o piedica , nu-i asa?, sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Pufosule, cred ca deobicei am si facut ceea ce am zis. Acum s-a intamplat sa nu ajung, asta e bila neagra, dar chiar asa...
Cand ajung sa fie micii numai bun de indopatsigpic
Comment
Comment