pai si eu ce am zis, daca citesti postul ? schimbat culoare
Modificari/imbunatatiri Dacia Logan(pentru Prahoveni)
Collapse
X
-
Originally posted by B997NDL View Postsi cat e o totala? adica schimbat culoarea. asta implica si interior...etc cat ar dura? trebuie sa iau camera la hotel?
dar in mod sigur nu o sa veniti dumneavoastra de la bucuresti sa vopsiti masina tocmai la campina. de aceea consider ca intrebarea dumneavoastra este oarecum jignitoare si provocatoare si pusa sa faceti un post. ati reusit !!! o zi buna in continuare va doresc !Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
stiu ca dureaza. aia era o gluma cu hotelul. intrebam totusi ca sa aflu mai exact cat dureaza ca sa stiu daca iau o camera sau ma intorc la bucuresti si las masina acolo.
adica de ce sa nu vin ?! de unde ai scos-o cu "jignitoare" ?! stii cat e o totala sau schimb culoare in bucuresti ?! cumpar o solenza cu banii aia.Last edited by B997NDL; 17 March 2012, 20:46.
Comment
-
salutare
Originally posted by B997NDL View Poststiu ca dureaza. aia era o gluma cu hotelul. intrebam totusi ca sa aflu mai exact cat dureaza ca sa stiu daca iau o camera sau ma intorc la bucuresti si las masina acolo.
adica de ce sa nu vin ?! de unde ai scos-o cu "jignitoare" ?! stii cat e o totala sau schimb culoare in bucuresti ?! cumpar o solenza cu banii aia.
cand vi imi lasi 1500 de lei ca sa am de materiale si restu ii dai cand vi sa iei masina o zi buna sa aveti toti !Logan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
inca doua masini adaugate in lista mea de imbunatatiri
1: Valeriu Chitu(userul Szmecheru);imbunatatiri aduse masinii:
-deschidere portbagaj din buton(din interiorul masinii)
-montare telescoape capota portbagaj
-stergatoare la sprituirea parbrizului
-montat boxe spate
-reglare frana de mana
-reglare ambreiaj(cablu)
-parasolar parbriz
2:Catalin(userul Faraonw);Imbunatatiri aduse masinii:
-deschidere portbagaj din buton(din interiorul masinii)
-montare telescop capota portbagaj
-stergatoare la sprituirea parbrizului
-montare filtru de aer sport(pot sa spun ca se aude super bine si omu mi-a spus ca se simte si ca trage mai bine ca inainte)Logan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
super de treaba Alex sunt enorm de multumit nu am ce sa ii reprosez!!!face treaba de nota 20 si e si ieftin..il recomand cu cea mai mare incredereMobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
salutare all
revin cu poze de la lucrarea celor 2 masini
masina alba-Vali;masina rosie-Faraonw
23032012001.jpg
23032012002.jpg
DSCF2843.jpg
DSCF2844.jpg
DSCF2846.jpg
DSCF2848.jpg
DSCF2849.jpg
DSCF2850.jpg
DSCF2851.jpgLogan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
-
uite si deschidere sper sa mearga linkul
http://www.facebook.com/photo.php?v=354179144620520
Rog adminii sa nu se supere pe mine ca am pus link extern dar asta mi'a facut Andrei si lam pus pentru a le arata celorlalti useri Logan Club ce stie sa faca multumesc pentru intelegere si multumesc inca o data lu' AndreiLast edited by faraonw; 25 March 2012, 18:30.Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
Comment