If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
da,ar trebui,dar eu nu sunt genul sa ma plang ca am ulei pe sub unghii
acum am in lucru un opel astra,la vopsit,si mai exact bara fata,capota motor,trager+interior motor dreapta(la baterie),armatura bara si capac oglinda dreapta o sa revin cu ceva poze mai tarziu cu masina in stadiul in care se afla acum
am rezolvat si Transporter-ul din 50' ,si azi am schimbat discul de ambreiaj la o Dacie Nova,atasez aici ceva poze,2 sunt din lipsa de neuroni in cap )
[ATTACH]400973[/ATTACH]
[ATTACH]400974[/ATTACH]
[ATTACH]400975[/ATTACH]
[ATTACH]400976[/ATTACH]
[ATTACH]400977[/ATTACH]
Salutare.e si cutii de viteze.
Crede-ma la varsta ta identic eram si eu. Imi placeau si inca imi mai plac fiarele, dar acum nu mai ma murdaresc asa pe maini. In timpul facultatii faceam o groaza de bani prin reparatii capitale de motoare si cutii de viteze. Si chiar faceam destul de multi bani. Acum ma ocup mai mult de diagnoze auto. Te cunosc personal, ai venit la Serus cu baiatul ala cu Loganul alb cu calculatorul ars. Apropo, la nici o luna a mai ars un calculator de motor, tot prin aceiasi metoda. Multa Bafta.
da adi,stiu,e nasoala treaba cu bunicul lui,iar a inversat bornele,stiu povestea,nu mi-a venit sa cred cand mi-a zis,asta este,parerea mea?-soarta nu vrea ca banii sa stea in buzunarul lui pacat,si urat in acelasi timp
din cauza unor probleme aparute pe parcurs am decis ca toti membrii LoganClub ce vor sa faca cate ceva pe la mine(imbunatatiri/modificari sau altele) au prioritate la mine,oricand doriti sunati intrebati si eventual veniti sa faceti ceea ce doriti.Stima all !
da asa este sunt comandate de la Pitesti....transporul a fost facut prin posta romana si in maixim 2 zile le-am avut.....eu zic ca nu este o avere asa cv si chiar recomand doritorile
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment