salutare all!hai sa lamurim problema
posibil ca alin zice ca nu este multumit din cauza ca pe aripa dreapta fata e o mica scursura de lac,aceea iese foarte frumos la polish,i-am si spus ca nu pot s o polisez acum deoarece este fff proaspat vopsita,polish-ul incingand si uniformizand lacul,ceea ce nu se recomanda a se polisha la 2 zile dupa ce ai vopsit masina a ramas ca sa mai treaca un pic de timp si sa vina sa ii polisez toate nenorocirile de zice el de ele,pretul a fost de 600(materiale+manopera),cu banii astia vopsesti la service o aripa,poate nici aia. asteptam sa vedem ce te deranjeaza exact,si ce ma deranjeaza pe mine este urmatorul lucru:te-am intrebat cand ai venit sa iei masina,ai vreo problema,vrei sa imi spui ceva ?ai ceva probleme de spus?el a raspuns ca nu are si ca din punctul lui de vedere a iesit foarte bine,deci in concluzie ma deranjeaza ca "acuzi pe la spate".
Luni seara mi-a adus masina,marti am pregatit-o si am si vopsito,miercuri am echipat-o si miercuri a si luat-o,pozele sunt puse mai sus cu produsul finit,vopsesc si la cabina bineinteles contracost deoarece cabina costa 400 de lei ca sa pot intra cu masina inauntru,nu vreau sa fiu nesimtit dar ptr banii acestia eu m-as pupa undeva
las alti critici sa vorbeasca!
multumesc tuturor!
Originally posted by alin28
View Post
Luni seara mi-a adus masina,marti am pregatit-o si am si vopsito,miercuri am echipat-o si miercuri a si luat-o,pozele sunt puse mai sus cu produsul finit,vopsesc si la cabina bineinteles contracost deoarece cabina costa 400 de lei ca sa pot intra cu masina inauntru,nu vreau sa fiu nesimtit dar ptr banii acestia eu m-as pupa undeva
las alti critici sa vorbeasca!
multumesc tuturor!
Comment