Interzicere Detector Radar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu m-ai inteles ... pe sector de 30KM/h romanul merge cu 60KM/h :-) adica nu prea respecta; asta in RO ca in afara ... sa-l vezi ce sfant e :-)

In fine sa revenim on-topic.

S.
    I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

eu merg si cu suta dar majoritatea romanilor stau cu morcovu in c*r se tin cu mainile de volan sa nu il scape si merg cu 20 acolo unde e 30 limitare sau cu 40 acolo unde e 50
      vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

ce ma mai dispera astia mai ales cand esti in coloana, da-i tata...ca unu din ei sigur are detector. oricum, mai mult de 80 nu merg prin localitate.
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Interzicerea detectoarelor nu va duce la scaderea accidentelor.
          Atata timp cat nu exista o mentalitate sanatoasa,educatie,bun simt si civilizatie rutiera vom trai in jungla de pana acum.
          Asta cu interzicerea este frectie la picior de lemn!
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Revin cu o intamplare traita de mine anul trecut in Italia, unde nu este permis detectorul de radar, si unde am asistat cu placere la o discutie civilizata ce a avut loc pe marginea unei sosele gen drum judetean la noi. Acolo in zona, era amplasata o masa plianta, cu vestitul radar la vedere iar ceva mai departe, o masina a politiei metropolitane(la
            noi=comunitara), ce se afla la puntul de "oprire"!
            Ruda mea, stiind ca depasise viteza(avea 85km/h), la vederea politistului in strada, a oprit instictiv fara ca acesta sa-i faca semnal de oprire, ci mai degraba, ramanand surprins de manevra suspecta de oprire! Prudent, politistul se apropie de portiera cerand explicatii pentru oprirea nejustificata iar la auzul motivului, mai sa cada pe spate de ras.
            Intreband rubedenia mea mirata, de ce nu-l sanctioneaza pentru acea depasire cu 15 km/h a restrictiei de 70 km/h pe acel tronson de drum, politistul raspunde zambind putin incurcat, cam asa:
            "Pentru asemenea abateri minore , as pune in pericol siguranta circulatiei pe acest sector de drum cu doua benzi, oprind pe toti cei care depasesc fara rea intentie cei 70 km/h . Daca unul trece cu peste 90-100, devin ceva mai suspicios iar ce trece peste 100, sunt foarte rari dar abia cu astia, am "treaba", deoarece asemenea viteza, imi spune ca ascunde altceva decat ca l-a luat valu`!"
            ...io`te na! Conceptie la el...ca la noi, niciodata!
            La noi, conceptiile difera, de la o viteza la alta!

Daca odata cu lansarea acestui thread, initiatorul avea inspiratia sa activeze si un Pool pe tema Pro/Contra detectoare radar, era o treba ok!
            Last edited by angel; 11 August 2009, 14:56.

sigpic

Comment

O sa fac e un poll cu subiectul asta
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Originally posted by angel View Post
                [LEFT]...de ce nu-l sanctioneaza pentru acea depasire cu 15 km/h a restrictiei de 70 km/h pe acel tronson de drum, politistul raspunde zambind putin incurcat, cam asa:
                "Pentru asemenea abateri minore, as pune in pericol siguranta circulatiei pe acest sector de drum cu doua benzi, oprind pe toti cei care depasesc fara rea intentie cei 70 km/h ...
                Faci misto de noi?
                In Romania "cap de creta" abia asteapta sa ai 61 km/h.
                Last edited by D-FENS; 11 August 2009, 15:05.

Comment

era unu la mine in oras acum cativa ani ... statea baiatu cu radaru in statia de autobuz ..si l-a prins pe un vecin cu 61km/h....ala asa facea mereu era al dracu.... mai avea si 1.55 ...il scuipai pe freza..nu stia sa poarte o discutie cu un om... dar bine ca s-a dus....ca de atunci nu mai sunt radare in zona )

Comment

Originally posted by Loganu View Post
                    ... dar bine ca s-a dus....ca de atunci nu mai sunt radare in zona )
                    Adica...
                    Last edited by D-FENS; 11 August 2009, 15:18.

Comment

daca ma credeti ala a fost in stare si i-a dat amenda lu tasu ) ... taicasu era sefu de post in oras.... el a zburat din oras tot din cauza prostiei lui...a amendat un comandant care venea in vizita in oras... dar asta e...prostia e in floare )
                      Momentan sunt multumit de detector cobra 9430 ... m-a scapat de cateva ori ..majoritatea erau dupa curba .. deci si-a scos banii....in viitor statie de tiristi
                      Last edited by Loganu; 11 August 2009, 15:15.

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
                        O sa fac e un poll cu subiectul asta
                        Nu care cumva sa faci pool cu povestea din Italia, ca nu la aia ma refeream!

Multam fain!

sigpic

Comment

Eu unul daca se interzic,tot o sa il folosesc.Mai cu atentie,adica daca vad ceva suspect il ascund imediat,dar tot o sa fie util si o sa ma scape de amenzi si mai ales de puncte.
                          Merg in comune cu 70-80 la ora si mai mor cand ii vad pe aia fricosi care merg cu 40 la ora.Sau mai grav nu ii sufar pe soferii iadului care merg cu peste 100-150 la ora ca doar au masini nenica in afara localitatii,iar cand vad un indicator cu numele localitatii pe el pun frana de la 150 la 50 ca nu cumva sa nu intre cu mai mult din dreptul indicatorului.Apoi cand le dai flash-uri din spate nu se dau la o parte nici sa ii f.....i.
                          Si o sa mai continuii sa folosesc detectorul si pt. politaii aia care te amendeaza ca mergi cu 55 la ora sau cu 51 dupa cum spunea D-FENS si MAISTORU si ca sa te arda o fac intentionat.

Am un detector Cobra XRS 9440 si in afara de banda x care am dezactivato,le-am activat pe celelalte...K..KA..KU..VG-2..SPECTRE 1,STROBE si banda LASER.
                          Am observat de ceva vreme ca am din ce in ce mai multe alarme in banda VG-2,atat in Bucuresti cat si in afara lui.Inainte nu aveam alarma asta in Panduri cu 13 Septembrie(ca exemplu) si acum face detectorul ca toti dracii cand ma apropii de acea intersectie.
                          Sau cand trec prin comune cateodata ma anunta in banda VG-2 ca ar fii ceva si altata data nu.
                          Samtamana asta in apropiere de Sinesti mai exact cand treci prin acea padure,ma trezesc din senin cu detectorul ca urla in banda VG-2 si apoi dupa vreo 20 de secunde trece un Jeep mare pe langa mine in mare viteza cu lumini si stoboscoape.
                          De la ce se declanseaza acesta banda VG-2 mai exact???

Comment

Ivan, nu te amendeaza la 51 km/h numai daca era limitare la 40. "Constituie contraventie si se sanctioneaza cu... depasirea cu peste 10 km/h a vitezei maxime admise pe acel tronson de drum" - asa-mi amintesc eu textul din lege. Referitor la VG-2 acea alerta inseamna ca domnii politai si-au cumparat radare performante care in plus detecteaza daca ai sau nu detector de radar montat in masina. Vg-2 este semnalul emis de detector cand simte semnalul emis de radar pentru a te detecta. Din cate stiu dupa aceasta alerta detectorul se opreste singur si nu mai este "deschis" la noi radare. Sfatul meu este sa dezactivezi aceasta alerta in tarile unde-i permis detectorul de radar. Nu ma intreba de ce vorbesc la plural.
                            Toate cele bune.
                            Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...

Comment

Originally posted by Ivan Marian View Post
                              ............Apoi cand le dai flash-uri din spate nu se dau la o parte nici sa ii f.....i.
                              ...daca nu ai sirena si girofar, stai mata la coada sau depasesti pe contrasens daca esti grabit si bazat!
                              NU te consideri cumva responsabil in caz de fereasca Sfantu` fortand-ul pe cel din fata sa-ti faca loc, acesta avand poate in acel moment pe partea dreapta, o masina stationata sau un grup de nuntasi?
                              Fara suparare dar in astfel de situatii, eu te tin fara probleme in coada, ca nu am de unde sti, ca tu ai detector de radar!
                              Banda aia din sate, comune, demarcata prin linii mai scurte si des marcate, este pentru vehicule lente, ce nu se deplaseaza cu viteza maxim admisa in localitate.

...si, sa nu spui ca-s atat de rau, am cautat un raspuns la intrebarea ta!
                              Originally posted by Ivan Marian View Post
                              ...........De la ce se declanseaza acesta banda VG-2 mai exact???
                              Strobe Alert™
                              Caracteristica Strobe Alert™ este oferita exclusiv de Cobra. Strobe Alert™ va detecta autovehiculele de urgenta, cum ar fi masinile pompierilor si ale politieicare sunt echipate cu emitatoare corespunzatoare.

Nedetectabil de catre VG-2
                              VG-2 este o tehnologie utilizata de politie pentru a depista detectoarele de radar. Este folosita in special in statele in care folosirea detectoarelor radar este ilegala. Detectoarele care au optiune “nedetectabil VG-2” nu pot fi detectate cu aceasta tehnologie.

Alerte VG-2
                              VG-2 este o tehnologie utilizata de politie pentru a depista detectoarele de radar. Detectoarele cu aceasta optiune vor detecta atunci cand un VG-2 este in actiune si va vor avertiza despre aceasta.

P.S. Cauta pe google >>> banda VG-2, ca de acolo am scos!
                              Last edited by angel; 11 August 2009, 19:51.

sigpic

Comment

Refaceti intrebarea de la poll sa fie mai explicita, habar n-am ce sa votez... "Detectoarele radar?" asta inseamna pro sau contra 1. folosirii/utilizarii detectoarelor sau 2. pentru interzicerea folosirii lorconform intrebarii threadului. Care intrebare o votez?
                                Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google