If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
In pozele 2, 3 si 4 puse de Petronel se vede siguranta de care am scris in postarea de mai sus - despre amicul meu cu dubita Opel (Renault) care a avut probleme cu pompa. Parca zici ca sunt de jucarie. (cand se strica - le arunci - nu mai ai ce sa faci)
Scuze,DA.Pedala de hidraulic se potriveste chiar si a ta dar sa i pui bolt
Nu este necesar este legat pe frinele spate.Borcanasul are 2 compartimente 1 frine fata 2 frine spate.
Eu am deja o pedala de la un diesel. Daca se potriveste e perfect.
Mai trebuie doar sa imperechez rulmentul de presiune cu furtunul pe care il are mecanicul.
bah, ai cumva 200Nm si nu stii cum sa lungesti cutia? la dracu' iti tre' s-o lungesti, daca singur ai spus ca doar pinionu' de dizal te-a dezamagit, acu' vrei sa lungesti 3 trepte, nu doar pe ultima? nu te inteleg. ai omorat cutia sau vrei sa faci experiente? la ce te mananca in cele 3 litere sa umbli acolo?
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Problema reala nu tine de rapoartele cutiei. Adevarata problema e ca SuperNova are rotile pe 13 tzoli, iar Loganul pe 15 tzoli. In mod normal i-ar trebui un diferential de Logan montat pe cutia de SN. (diferenta de la 13 la 15 tzoli ii "mananca" cuplul in special pe treptele 1, 2 si 3 - cel mai mult ii omoara cuplul pe treapta 1 )
Am prajit cutia mea. Am mers in cox fara ulei destul de mult. O refuza pe a 1 a si pe a 3 a cand se incinge si fluiera
...
felicitarile mele cum ai reusit, mah?
in cazul asta, ia cutie de sn, baga grupul de lighean, daca intra; apoi da-i bice. direct cutia de sn n-as pune-o pe logan, gandeste-te ca demarajul se duce pe pluta si trenul de-a 5-a poti sa-l scoti din cutie, sa fie mai usoara masina. sigur o sa conteze orice gram, la ce rapoarte vei avea cu grup d esn, daca nu "pusca" grupul de logan...cutii gasesti si la 200-250 euro, acu pt 100-150 de euro, mai bine pune ce trebuie. sa schimbi ambreiaj, rulment, actionare, pt aia sunt bani, dar pt o cutie "bolt-on", nu sunt. tu stii mai bine, eu zic ca nu-i ok ce vrei sa faci.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment