Mai bine mergeai cu BMW-ul, aveai acelasi consum.
Consum Logan 1.4 MPI
Collapse
X
-
Asa cum am promis, am refacut drumul Bucuresti-Constanta si retur pe A2 cu ambitia de a scoate un consum minim. Mergand cu 100-110 pe autostrada si la limita legala +8 in rest, a iesit 5,6 l/100km. Aici intra 2 traversari de Bucuresti destul de lejere si 4 traversari de Constanta, tot cu talpa subtire si calm. Partea paradoxala (la prima vedere) este ca pe autostrada A2 consumul este mult mai mare decat pe Cernavoda - Constanta. Este clar ca numai vantul continuu de pe autostrada este responsabil. O sa fac saptamana viitoare un drum, tot dus-intors ca sa fie concludent, pe Pantelimon-Lehliu-Fetesti. Ar fi culmea sa fie consumul total mai mic. Si tare ma tem ca asa este.
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostAutostrada A1 - Sos. Centura Bucuresti - Autostrada A2 (140-160km/h la dus, apoi legal sau putin peste limita legala pana la totalul parcurs, indicat de CB)- Constanta - ..................
La 140-150 constant ia 8%.
320D sau A4 (2.0 tdi) ia 6,5 % cu nesimtire spus.
Comment
-
Mai, eu am spus pana in 150, la 160 in fc de conditiile de drum ia ct vrea dansa , adica si 12%.
Nu e ca si 1.6 (16V).
E la blana.
Dar pana in 150/h daca este autostrada o poti controla din acceleratie, si pe acolo e consumul, 8% si ceva.
E dulap, nu poti sa dai viteza mare si consum mic cu 75 cp la un dulap.
Comment
-
Originally posted by Octavian View PostIar tu mai, majoritatea citim printre randuri, eu am inteles 140-160 si consum de 6,7%, asa fugitivo.
La 140-150 constant ia 8%.
320D sau A4 (2.0 tdi) ia 6,5 % cu nesimtire spus.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Si ca o concluzie simpla, Loganul... cel putin benzinarul indiferent de capacitate nu-i masina de mers cu viteza mare de croaziera, cum treci de 120-130 km/h ai consumuri de zici ca mai ai inca cel putin 2 pistoane sub capota, si asta facand abstractie de zgomotul interior si de tinuta masinii la acele viteze.
Comment
-
Ieri, 150km cu 100-120 /h, legal prin localitati (ca mai bine cumpar bere de banii pentru amenzi) cnsum mediu de 5.9% si inca mai mergea in plus, dar era drumul full si am incetinit spre final, cand sa ajung in Iasi.
As vrea ca cei care merg cu 4% sa-mi imprumute si mie masina sa merg cu ea, sa vad minunea.
Comment
-
Din 2004 de cand am Loganul pe Cb nu s-a vazut valoare sub 5.2-3%. Cine are chef de experimente aiurea gen 60-70 km/h tr5 drum drept, ori urcat cine stie unde apoi coborat in frana de motor poate obtine cat vrea el, insa parerea mea pe care o sustin in fata oricui e ca sub 5% nu se poate scoate cu 1.4 mpi la un mers normal, in conditii normale, fara factori care sa te favorizeze.
Comment
Comment